Hyppää pääsisältöön

Yllättävä kohtaaminen: Musta Barbaari ja skini halailivat huoltoasemalla

Musta Barbaari yllättyi viikonloppuna kohdatessaan skinheadin huoltoasemalla. Mustan Barbaarin yllätykseksi kohtaamisessa vaihdettiin halauksia painimisen sijaan.

Musta Barbaari Femmagaalassa 2014. // Kuva: YleX

Musta Barbaari eli James Nikander latasi sunnuntaina Facebookiin kuvan, jossa hän kaulailee hyvissä tunnelmissa skinheadin kanssa. Musta Barbaari myös kirjoittaa kuvan yhteydessä yllättävästä kohtaamisesta huoltoasemalla:

- "Me halattiin ja höpöteltiin hetken, hän kysyi että onko mulla hetki aikaa ja vastasin, että aina se 5 minuuttia löytyy. Mä en voinu uskoa, että sain just äijähalin skinheadiltä! Mä ajattelin, että kuinka ihmiset muuttuu ja kuinka rasismi menettää voimansa."

Mustan Barbaarin Facebook-kuvasta on tullut melkoinen nettihitti: se on kerännyt kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja tuhansia jakoja.

Lue Mustan Barbaarin todella vaikuttava ennakkoluuloja ja erilaisuutta käsittelevä Facebook-päivitys tästä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Mustan Barbaarin ja skinheadin yllättävästä kohtaamisesta on tullut erilaisuutta käsittelevä nettihitti // Kuva: www.facebook.com/mustabarbaariofficial

Lähteet: Facebook