Hyppää pääsisältöön

YleXPopin ensimmäinen artisti julki – Robin täräyttää kesän käyntiin Oulussa!

Kesän starttaavan YleXPopin ensimmäiseksi esiintyjäksi on paljastunut Robin, jolle Oulun-keikka on kesän ensimmäinen.

Robin // Kuva: Hanne Kautto / YleX

Oulussa toukokuun 31. päivä järjestettävän YleXPopin ensimmäinen esiintyjäjulkistus on teinitähti Robin. Samana päivänä peruskoulunsa päättävä nuori mies kertoo olevansa innoissaan keikkakesän starttauksesta YleXPop-keikalla.

- Juhlistan oman peruskouluni päättymistä erittäin mielelläni kesän ensimmäisen keikan merkeissä, vaikka en ehdi hakemaan koululta ysiluokan päättötodistusta, Robin kertoo.

Kolme kertaa aiemminkin Oulussa keikalla käväissyt Robin odottaa innolla uutta visiittiä kaupunkiin, sillä popparilla on sieltä runsaasti hyviä muistoja.

- Oulu on mahtava mesta, siellä on aina ollut järjettömän hyvä meininki. Oulussa hyvä keikka on ollut sellainen, että kaikki yleisössä ovat olleet mukana ja laulaneet mukana. On ollut tavallaan sellainen yhteinen henki yleisön kanssa.

Energisistä keikoistaan tunnettu Robin vihjailee, että YleXPopin keikalle on suunniteltu yllätyksiä.

- Esitykseen on ehdottomasti tulossa yllätyksiä, koska se on kesän avauskeikka – varmasti tulee jotain spessua, Robin lupailee.

YleX paljastaa pitkin viikkoa YleXPop-esiintyjiä Ouluun piilotettujen t-paitojen avulla. Robinin nimellä varustetun YleX-t-paidan löysi YleX:n kuuntelija Mikko, joka pääsee ystävänsä kanssa YleXPop-konsertin VIP-vieraaksi. Seuraavan t-paidan sijainti koordinaatit paljastetaan huomenna torstaina.

Seuraa uutisia YleXPop 2014 -sivulta. Liity myös YleXPop 2014 -FB-tapahtumaan.

Lue myös:

T-paitoja ympäri Oulua – näin YleXPop-artistit paljastettiin!

Lähteet: YleX