Hyppää pääsisältöön

YleXPop muuttaa Ouluun vuonna 2014

Nyt kun Timppakin on kruunattu Vuoden oululaiseksi, on hyvä suunnata YleXPop-karavaani kohti Oulua vuonna 2014.

Musta YleXPop-logo // Kuva: YleX

YleX:n ohjelmapäällikkö Jyri Kataja-Rahko kertoo, että Oulu valikoitui YleXPop-kaupungiksi useastakin syystä. Oulussa tullaan juhlimaan vuosina 2014 ja 2015.

- Itse olin ajatellut, että se voisi olla seuraava kohde ja sitten kävikin niin, että Oulun kaupungin edustaja otti yhteyttä ja kysyi, että tulisimmeko sinne. Lisäksi meillä on erittäin paljon yleisöpohjaa Oulussa ja lähiseudulla - haluamme tarjota heille ja mahdollisille uusille faneille kesän hienoimmat ja kovimmat bileet, Kataja-Rahko kommentoi.

YleX:lle Oulu merkitsee myös paljon: onhan kaupunki tuottanut meille monta työntekijääkin, kuten YleX:n juontaja Timo ”Timppa” Launosesta Vuoden oululainenTimo ”Timppa” Launosen.

- Näin isolla produktiolla YleX ei ole Oulussa koskaan aiemmin ollut. Ja tietenkin mitä pohjoisemmaksi mennään, niin sitä vähemmän yleisölle on tarjolla suuren luokan ilmaiskonsertteja. Oulu & lähiseutu ovat myös tuottaneet meille monta loistavaa työntekijää! Veikkaan, että tässä matkan varrella ennen tapahtumaa löytyy vielä monta muutakin erityistä asiaa, ohjelmapäällikkö intoilee.

Tänä kesänä juhlitaan vielä isosti Tampereella

Tulevana kesänä YleXPopissa Tampereella juhlitaan kanavan kymmenvuotista taivalta. Luvassa on useita huikeita esityksiä ja erityistä ohjelmaa, joista tiedotetaan kevään kuluessa. Ohjelmapäällikkö uskaltautuu kuitenkin paljastamaan, että viime vuoteen verrattuna lavalla nähdään muun muassa enemmän esiintyjiä, ja luvassa on myös ”etkot & jatkot”.

- Todella kovan Kesäkumibiisin suhteen on luvassa jotain spesiaalia, ja lisäksi on tarkoitus tehdä muutama yllätys artistien kera lavalla.

Kataja-Rahko kertoo kanavan päättäneen reilu vuosi sitten, että YleX kiertää entistä vahvemmin ja näkyvämmin ympäri Suomea.

- Näin kaikilla kanavan faneilla on mahdollisuus osallistua YleX:n järjestämiin tapahtumiin. Tärkeä juttu oli tietenkin se, että kanavan isoin tapahtuma eli YleXPop lähtee tien päälle.

Lähteet: YleX