Hyppää pääsisältöön

YleXPop-klubi seilaa Itämerellä huhtikuussa

Timanttista jyystöä tarjoileva Matti Airaksinen on illan päätähti, kun YleXPop-klubi risteilee Itämerellä huhtikuun alussa.

Matti Airaksinen ja Parasta ennen! -disco YleXPop-klubilla // Kuva: Maria Rautio

YleXPop-klubi: Parasta ennen! Itämerellä osa 2 järjestetään huhtikuun 11. päivä Silja Europalla. Parasta ennen! -ohjelmasta tuttu Matti Airaksinen pyörittää timanttista tanssimusiikkia laivan yökerhossa. Risteilyllä nähdään muitakin YleX:n ohjelmista tuttuja juontajia: YleX Iltapäivän Aino ja Mäkkäri sekä tanssimusiikin erikoisohjelmaa tekevä DJ Orion.

Laivalla mukana on myös YleXPopStar-skaba, jossa voittajalle on palkintona festarilippuja. Osallistumislomakkeen kautta voit ilmoittautua skabaan. Skaba järjestettiin ensimmäistä kertaa Rovaniemen YleXPop-klubilla, missä voitto irtosi Spice Girlsien Wannabe-hitin tulkinnalla.

Parasta ennen! Itämerellä järjestettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna ja meno oli hurja. Risteilyn hengen mukaisesti tänäkin vuonna on luvassa muun muassa Hyttiratsioita ja The Ultimate Pikavoitto Challenge.

Kannattaa siis kuunnella tarkasti YleX Iltapäivää, Parasta Ennen! -ohjelmaa ja DJ Orionia YleX:n taajuudella tai netissä. Niissä nimittäin jaetaan hyttejä risteilylle 11.3.-22.3.

Varaa risteilysi täältä.

Katso kuvia edellisestä risteilystä YleXPop-klubi Itämeren aalloilla - katso kuvia .