Hyppää pääsisältöön

YleX:n Viki joutui kiusalliseen tilanteeseen The Voice of Finlandissa

YleX Jatkojen Viki tuki juontajakollegaansa Toni Laaksosta Voice of Finland -ohjelman Ääni ratkaisee -osiossa. Laaksonen jätti ystävänsä kuitenkin kiusalliseen tilanteeseen.

Viki ja Toni

YleX Jatkojen juontaja Toni Laaksonen osallistuu Voice of Finlandiin tänä vuonna. Ääni ratkaisee -osio meni miehellä hienosti läpi, kun Michael Monroe, Anne Mattila sekä Mira Luoti käänsivät tuolinsa Tonin laulaessa Del Shannonin Runaway -kappaleen. Toni lähti Anne Mattilan tiimiin, jonka jälkeen oli aika palata takahuoneeseen fiilistelemään jatkoon pääsyä tukijoukkojen kanssa. Paikalla oli myös Tonin juontajakollega Viki. Pörröpää yritti parhaansa mukaan heittää Tonille ylävitosen, mutta juontajapari ei reagoinut Vikin eleeseen millään lailla.

- Olin niin mielissäni siitä, että Toni pääsi jatkoon, etten edes muistanut tätä tilannetta ennen perjantain lähetystä. Kavereilta alkoi tulla viestejä ohjelman aikana, että jätkä jäi ilman ylävitosta. Siinä kävi siis tämä legendaarinen, että kaveri jätti mut roikkumaan, Viki tuskailee.

Nykyään YleX:n toimituksessa Roikuttaja-Laaksosena tunnettu Toni oli yksinkertaisesti niin shokissa, ettei huomannut Vikin elettä.

- Siinä oli todella kova jännitys, joka oli juuri lauennut. Olin ihan fiiliksissä. Jälkeenpäin katoin sen tilanteen ja se jäi multa täysin huomaamatta. Kyllähän se hauskalta näytti. Tästä eteenpäin katson ympärilleni. Jos pääsen finaaliin, niin ensin heitän yläfemmat ja sitten vasta halin, Laaksonen selittää.

YleX Jatkot eivät kuitenkaan kanna kaunaa ja juontajapari pääsi sopuun heti viikonlopun jälkeen.

- Onneksi eilen heti lähetyksen alkuun saatettiin tämä ylävitonen loppuun ja lakaistiin asia maton alle. Ei mua enää hävetä, mutta olin vähän rikki viikonloppuna, Viki sanoo.

Katso Voice of Finland Ruutu.fi:stä.

Vikin reaktion puolestaan näet alta

Lähteet: YleX