Hyppää pääsisältöön

YleX:n Kesäkumibiisi rankattiin kaikista parhaimmaksi biisiksi

Uuden musiikin ratsiassa viikoittain vaihtuvat jäsenet kertovat, mitä tämän viikon tuoreimmista biiseistä tulisi ajatella.

Hanne Kautto, Mikael Gabriel ja Diandra // Kuva: Tytti Shemeikka

Uuden musiikin ratsian raati koostui tällä viikolla Mikael Gabrielista, Diandrasta ja YleX:n yhteisömanagerista Hanne Kautosta. Kolmikko oli täysin myyty, kun YleX:n kesän 2013 Kesäkumibiisi Jossu pistettiin levylautaselle.

- Tämä on Tiihosen poikaa parhaimmillaan. Tuollainen kieli poskella -meininki, mimmeistä puhuminen ja Jukka Pojan toimiminen kertosäkeessä... Tämä on kesähitti siinä missä muutkin tämän kesän biisit, Mikael Gabriel sanailee ja antaa biisille täyden kympin.

Cheekin ja Jukka Pojan esittämä Jossu lainaa kertosäkeessä Taikapeilin Jos sulla on toinen -biisiä. Diandran mielestä vanhan biisin lainaaminen Kesäkumibiisissä on toimiva ratkaisu.

- Musta tämä oli ihan loistava! Tosi kiva, että on tuo vanha biisi, mäkin tiedän sen. Biisi on paras, mitä tänään on kuultu, ihan hands down. Onko se nyt matkimista, jos mäkin annan kappaleelle kymmenen pistettä? Diandra naurahtaa.

YleX:n yhteisömanageri Hanne Kautto kertoi luottaneensa biisin menestykseen jo kappaleen esittäjät kuultuaan.

- Kun esittäjät ovat Jukka Poika ja Cheek, tiesin, että tulee hitti - oli biisi hyvä tai ei. Ja hitto vieköön, tämä on hyvä biisi! Hyvä tuotanto, letkeä meininki, kova biisi. En voi olla antamatta kymppiä.

YleX:n kesän 2013 Kesäkumibiisi Jossu sai historialliset pisteet Uuden musiikin ratsiassa: Täydet 30 pistettä!

Lähteet: Uuden musiikin ratsia