Hyppää pääsisältöön

YleX vastaan Kortesmäki: Talk show -isännän valkosipuliase huolestuttaa Vikiä ja Mäkkäriä

YleX Jälki-istunnon Viki ja Mäkkäri kilvoittelevat viikoittain talkshow-isäntä Joona Kortesmäen kanssa toinen toistaan hullummissa lajeissa. Keskiviikkona 16. huhtikuuta puhalletaan palloa.

Mäkkäri ja Viki ovat kovan ja fyysisen haasteen edessä keskiviikkona. // Kuva: YleX / Juliana Harkki

YleX Jälki-istunnossa vieraillut talk show -isäntä Joona Kortesmäki uhoaa jälleen päihittävänsä mennen tullen YleX:n Vikin ja Mäkkärin. Kortesmäki kävi YleX Jälki-istunnon lähetyksessä paljastamassa lajin, jonka parissa mitellään Suorana: Kortesmäki -ohjelmassa keskiviikkona 16. huhtikuuta.

- Laji on puhalluspallo. Homman nimi on se, että puhalletaan palloa vastustajan pään taakse maaliin. Eli se on kuin jalkapalloa puhaltamalla, Joona Kortesmäki kertoo.

YleX Jälki-istunnon Mäkkäri on innoissaan uudesta lajista, koska hänellä on rasitusastma. Mäkkäri uskoo kuitenkin hoitavansa Vikin kanssa homman kotiin.

- Me ollaan sinänsä jalkapallomiehiä, ja laji on molemmilla lähellä sydäntä. Ei tämä tule olemaan mikään ongelma, koska mä olen puolustuksen kaksinkertainen lukko, Mäkkäri sanoo.

Suorana: Kortesmäki -ohjelman juontaja puolestaan aikoo käyttää hieman vilpilliseltä kuulostavia keinoja keskiviikon lähetyksessä. Kortesmäki aikoo käyttää äänihuuliinsa valkosipulivoitelua ennen peliä ja siitä voi tulla ikävä aistimus vastustajan sieraimiin.

YleX vastaan Kortesmäki -kamppailusta on tulossa aikamoinen trilleri, sillä aiempien kisailujen voitot ovat tasan 3-3.

YleX Jälki-istunto ja Joona Kortesmäki selvittelevät paremmuuttaan keskiviikkona 9. huhtikuuta Suorana: Kortesmäki -ohjelmassa TV2:lla kello 20:30.

Haluatko Vikin ja Mäkkärin kannustusjoukkoihin?

Lähteet: YleX Jälki-istunto