Hyppää pääsisältöön

YleX Kesäaamu: Tämän takia Will Smith on maailman paras

YleX Kesäaamun Timpan ja Piritan lähetyksissä on voinut havaita, että kaksikko on aivan täpinöissään Will Smithistä.

Will Smith elokuvassa Men In Black 3 // Kuva: Columbia Pictures

YleX Kesäaamun Timppa ja Pirita ovat olleet suunnattomia Will Smith -faneja aina 1990-luvun puolivälin jälkeen, jolloin Smith tähtitti Bel Airin Prinssi -tv-sarjaa. Miksi fanitus on säilynyt tähän päivää saakka? Antaa kaksikon kertoa.

Ulkonäkö

Gif: giphy.com

Will Smithin ulkonäkö miellyttää sekä naisia että miehiä. Smith on sen näköinen mies, jota naiset haluaisivat katsella kotonaan ja jota miehet ihailevat miettiessään, miltä he haluaisivat näyttää, Pirita sanoo.

Will Smithillä on mieletön pepsodent-hymy ja hänen ulkonäössään on sellaista karismaa, jota kaikki haluavat. Lisäksi Smithin hiustyyli on erittäin tyylikäs. Hänessä on myös ihailtavaa keikarimaisuutta, Timppa listaa.

Musiikki

Gif: gipy.com

Will Smithillä on uskomaton kyky luoda räppiriimejä ja feel good -räpmusiikkia. Hänen nerokkaat sanoituksensa ovat verrattavissa Notorious B.I.G.:iin ja Tupac Shakuriin. Will Smithin musaa, etenkin Miami-biisiä voi kuunnella tuhat kertaa ja silti siitä löytää uusia elementtejä. Smithin musa on monikerroksista. Se menee luihin ja ytimiin. Sitä kuunnellessaan vaan tanssii tai jammailee mukana, Timppa kertoo.

Will Smithillä on monta uskomatonta kappaletta, kuten juuri Miami, Gettin' Jiggy Wit It, Wild Wild West ja tietenkin Bel Airin Prinssin tunnari. Kuka ei haluaisi opetella Bel Airin Prinssin tunnusbiisiä ulkoa ja räpätä sitä lapsilleen iltasaduksi. Will Smithin musiikki sopii minne vain: arkeen, juhlaan, lomalle, autoon, veneeseen, mökille ja kotiin, Pirita kertoo.

Näyttelijänlahjat

Gif: giphy.com

Will Smith on tehnyt mielettömiä elokuvia, kuten Men In Black, Men In Black II, Men In Black III, I, Robot, ja I Am Legend, joka on yksi kaikkien aikojen parhaista elokuvista, Pirita myöntää.

Bel Airin Prinssi on paras sitcom-sarja ikinä. Siinä on yhteiskunnallista kritiikkiä, mutta myös itseironiaa. Sarjan hahmoista suurin karisma on Will Smithillä. Itse asiassa ilman Will Smithiä sarja ei olisi yhtä menestynyt, Timppa toteaa.

Nöyryys

Gif:giphy.com

Will Smithillä on todella paljon rahaa ja varallisuutta, mutta hän ei ole siitä liian ylpeä. Smith ei kersku miljoonillaan. Hän on enemmänkin maanläheinen, mikä tekee hänestä suomalaisesta näkökulmasta entistä pidettävämmän. Hän on rakastava isä ja kenties maailman paras aviomies. Hän on täydellinen roolimalli: Will Smith on puhtoinen ja hänellä on hyvä imago, mutta hänestä löytyy myös tarvittavaa särmää, Timppa kertoo.

Will Smith on todennäköisesti kiltti eläinvauvoille ja lahjoittanut suuria määriä rahaa hyväntekeväisyyteen. Hän on hieno idoli niin nuorille kuin vanhemmallekin kansalle, Pirita mainitsee.

Muuta

Will Smith on juuri sellainen mies, jonka kanssa haluaisi mennä mökille. Hänen oikea nimensä on Willard, joka on todella hieno nimi, Pirita ja Timppa sanovat.

Yhteenveto

Will Smith on äijien äijä. The Man.

Gif: giphy.com

Lähteet: YleX Kesäaamu