Hyppää pääsisältöön

YleX ehdolla useassa kategoriassa Industry Awards -palkintogaalassa

Musiikki & Median yhteydessä järjestettävässä Industry Awards gaalassa palkitaan vuosittain alan kirkkaimmat tähdet. YleX on mukana jälleen useammassakin kategoriassa.

YleX Logo

Musiikki & Media on kerännyt musiikki- ja media-alalta ehdotuksia niistä henkilöistä, yrityksistä ja tahoista, jotka ansaitsevat palkinnon omissa kategorioissaan. Ehdotuksia tuli yli tuhat kappaletta, joiden joukosta Musiikki & Median hallitus on valinnut lopulliset ehdokkaat kuhunkin kategoriaan.

YleX on ehdolla Industry Awards 2013 -palkinnon saajaksi Vuoden radio ja Vuoden verkkomedia -kategorioissa. Lisäksi YleX:n Tomi Saarinen on ehdolla Vuoden musiikki- ja ohjelmapäällikkö kategorioissa, Juhani Kenttämaa Vuoden toimittaja -kategoriassa ja Venla Kokkonen Vuoden mediapersoona -kategoriassa.

Kaikki kategoriat ja ehdokkaat löytyvät Musiikki & Median verkkosivuilta. Musiikki & Mediaan 9.9.2013 mennessä rekisteröityneet osallistujat äänestävät kategorioiden lopulliset voittajat, joita juhlistetaan Tampere-talossa lauantaina 19.10.2013.

Lähteet: Musiikki & Media