Hyppää pääsisältöön

YleX Aamun Hanne uuteen työhön: Ileä ja Mattia tulee ikävä

Yleisö otetaan ensi vuoden alusta vahvemmin mukaan YleX:n toimintaan, kun YleX Aamun Hanne aloittaa kanavan yhteisömanagerina.

Hanne Kautto // Kuva: YleX / Juliana Harkki

YleX Aamusta ja YleX Toiveista tuttu Hanne Kautto siirtyy vuodenvaihteessa YleX:n yhteisömanageriksi. Hauskasta aamuporukasta lähteminen on hieman haikeaa, mutta uusi työtehtävä on juontaja-toimittajalle ainutlaatuinen mahdollisuus.

- Vaikka YleX Aamussa on mielettömän upeaa työskennellä, en voinut jättää näin hienoa työtarjousta väliin. Tulee ikävä Ileä, Mattia ja tuottaja-Ollia, mutta onneksi en lähde kauas, Hanne kertoo.

Yhteisömanagerin tehtävänä on muun muassa olla linkkinä YleX:n juontajien ja yleisön välillä sekä auttaa näkemään, millaista YleX:n toiminta on.

- Haluamme yleisön ja YleX:n tyyppien välille helposti lähestyttävän ja tunnistettavan ihmisen. Yhteisömanageri keskustelee kuulijoiden ja verkkokävijöiden kanssa ja toimii ikään kuin heidän silminään YleX:n sisällä. Sosiaalisen median lisäksi yhteisömanageri kuratoi shoutbox-keskustelua ja vastaa kommentteihin. Lisäksi suunnitteilla on kysy ja vastaa -palsta, jossa voi kysyä mitä vain YleX:ään liittyvää, ylex.fi-sivuston vastaava tuottaja Tomi Saarinen kuvailee.

Yhteisömanageri tulee näkymään ja kuulumaan myös YleX:n verkkosivuilla ja radiossa. Fanien palvelusta tulee entistä terävämpää, hallitumpaa ja suunnitellumpaa.

- Keskityn myös siihen, mitä YleX:n kulisseissa tapahtuu ja tuon sitä enemmän ja isommin näkyväksi nettiin. Suunnitteilla on hienoja juttuja, Hanne vihjaa.

Hannen lähdön myötä YleX Aamu etsii toimittajaa, lisätietoa Suomen paras aamutiimi YleX Aamu etsii toimittajaa!.

Lähteet: YleX