Hyppää pääsisältöön

Von Hertzen Brothers studiossa kansainvälisen huipputuottajan kanssa

Von Hertzen Brothers julkaisee uuden albumin maaliskuussa 2015. Levyn tuottaa legendaarinen Garth Richardson.

Mikko von Hertzen

Von Hertzen Brothersin kuudes albumi julkaistaan perjantaina 13.3.2015. Levyn tuottaa maailmankuulu Garth Richardson, joka on aiemmin työskennellyt muun muassa Biffy Clyron ja Rage Against The Machinen kanssa.

Richardson on jo työstänyt esituotantoa bändin kanssa Suomessa. Työ on sujunut mallikkaasti ja jatkuu maineikkaalla Richardsonin omistamalla The Farm Sound studiolla Vancouverissa Kanadassa syyskuussa. Studio on tullut aikoinaan tunnetuksi nimellä Little Mountain Studios ja siellä ovat levyttäneet muun muassa Aerosmith, AC/DC, Bon Jovi ja Metallica. Garth Richardson on työstänyt studiossaan viimeksi mm. Biffy Clyron edelliset albumit. Levyn miksaajana tulee toimimaan arvostettu Randy Staub, joka on miksannut mm. Metallican Black-albumin, Alice in Chainsin, Michael Bubblen ja HIMin levyjä. Staub sai juuri Grammy-ehdokkuuden uudesta Alice In Chains -albumista.

Uuden levyn teko on VHB:lta valtaisa satsaus – tekotapa on uusi ja budjetti moninkertainen edellisiin albumeihin verrattuna.

- Olemme rakentaneet kansainvälistä uraa kovalla työllä ja pieteetillä nyt viisi vuotta ja kollektiivinen fiilis on se, että nyt jos koskaan pitää laittaa korkeampaa vaihdetta silmään. Lähtökohtaisesti me haettiin levylle maailmanluokan tuottajaa, jonka todella uskoisimme tuovan jotain lisää tähän kuvioon. Garthin kanssa kemiat toimivat heti ja hänestä huokui vilpitön innostus uusia biisejämme kohtaan. On palkitsevaa jo itsessään päästä tekemään musaa legendaariseen studioon, mutta vielä hienompaa on se että saadaan tehdä uusi levy huipputiimin kanssa. Levyn miksaa Randy Staub, jolta ei myöskään natsoja puutu olkapäiltä, laulaja-kitaristi Mikko von Hertzen kertoo.

Maaliskuussa julkaistavan, vielä nimeämättömän albumin ensimmäinen sinkku julkaistaan alkuvuodesta 2015. Albumi tullaan julkaisemaan samanaikaisesti myös muualla Euroopassa, USA:ssa ja Japanissa.

Lue myös:

Jonne Von Hertzen tuurauspestistään Vartiaisen bändissä: Meidän keikoillamme ei lennä kalsareita lavalle

Lähteet: Universal Music