Hyppää pääsisältöön

Voita Isac Elliotin yksityiskeikka

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kolmen kaverisi kanssa Isac Elliotin yksityiskeikalle. Lue ohjeet alta ja toimi.

Isac Elliot // Kuva: YleX / JP Panttila

Isac Elliot lupasi taannoin Himoartistihaastattelussa, että jos hän lunastaa listalla ykköspaikan, hän järjestää fanilleen yksityiskeikan. Mies on sanojensa mittainen, ja nyt jaossa on siis artistin keikka yhdelle onnelliselle ja hänen kolmelle kaverilleen.

Kisaan voit osallistua lähettämällä meille kuvan, jossa olet paikassa tai tilanteessa, joka on paras juuri Isac Elliotin kuunteluun. Onko kotibileet esimerkiksi coolein paikka jammailla New Way Homen tahtiin tai ehkä riippumatto Thaimaan lämmössä? Vain mielikuvitus on tässä kisassa rajana - parhaan kuvan lähettäjä voittaa itselleen ja kolmelle kaverilleen Isac Elliotin yksityiskeikan. Laitan kuva meille kera yhteystietojesi osoitteeseen: ylex.himotuimmat@yle.fi. Kisa on käynnissä 6.4. klo 9.00 saakka ja voittaja ilmoitetaan tuolloin Himotuimmat lähetyksessä. Voittajalle ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti.

Kisan tiedot:

Kilpailun järjestää: Sony Music Entertainment Finland (Sony Music) ja YleX

Kilpailuaika: Kilpailu alkaa 23.3.2013 ja päättyy 06.04.2013. Kuvat on lähettettävä viimeistään 06.04.13 klo 9.00 Osoitteeseen ylex.himotuimmat@yle.fi

Ketkä voivat osallistua: Kaikki yli 18-vuotiaat ja kaikki alle 18-vuotiaat huoltajan luvan osallistumiseen saaneet.

Palkinto: Palkintoon kuuluu pääsy Isac Elliotin yksityiskeikalle + tapaaminen hänen kanssaan. Voittaja yhdessä kolmen ystävänsä ja mahdollisten huoltajien kera (Tai muun yli 18-vuotiaan aikuisen, jos huoltajilta on kuitenkin mukana lupa). Palkintoon ei kuulu kyyditykset tapaamispaikkaan, vaan osallistujan on itse järjestettävä ne. Levy-yhtiö sopii keikkapaikan ja tarkemman ajankohdan suoraan voittajan kanssa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Ilmoittaminen: Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä tai voittaja ei vastaa sääntöjen yhteydessä mainittuja vaatimuksia, uusi voittaja valitaan osallistujien keskuudesta.

Osallistumiseen vaadittavat tiedot: Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Osallistuminen kilpailuun vaatii: Jos osallistuja on alle 18-vuotias, osallistuminen vaatii huoltajan luvan. Jos voittaja on alle 18-vuotias, on huoltajan myös osallistuttava tapaamiseen. Huoltaja on täysin vastuussa osallistujasta ja hänen ystävistään tapaamispäivänä.

Osallistuessasi kilpailuun hyväksyt: Että tapaaminen Isac Elliotin kanssa tapahtuu sinulle annettuna päivänä, ennalta sovitussa paikassa. Osallistujalla ei ole mahdollisuutta vaikuttaa ajankohtaan tai paikkaan. Osallistujan on itse järjestettävä kyydit annettuun tapaamispaikkaan. Osallistuja hyväksyy myös, että lähettäessään kuvan kilpailuun, oikeudet sen käyttöön siirtyvät Sony Musicille ja YleX:lle. Osallistuja hyväksyy myös sen, että tilaisuudesta tehdään juttu YleX:n käyttöön.

Lähteet: YleX Himotuimmat