Hyppää pääsisältöön

Ville Haapasalon Jäämeri-seikkailu alkaa: Koko ajan oli tietynlainen uhka päällä

Lomamatka Jäämeren rannalle? Ville Haapasalo ei suosittele. Hän kertoo, että koko ajan on pieni uhka päällä jumiin jäämisestä.

Jäämeri 30 päivässä // Kuva: Yle

Jäämeri 30 päivässä alkaa tänään tammikuun 1. päivä sekä Yle Teemalla, että Yle Areenassa. Ville Haapasalo hankkiutuu sarjassa paikkoihin, joista tavallisen tallaajan on tällä hetkellä turha edes haaveilla. Kyseessä ovat todella spesiaalit sijainnit maapallolla.

- Nämä ovat sellaisia kerran elämässä -paikkoja. Kyllä mä esimerkiksi sen lisään jossain vaiheessa mun CV:hen, että mä olen nähnyt Ville Haapasalo uudesta sarjastaan: Taisimme käydä maailman rumimmassa kaupungissa . Tiedän, missä se on ja miltä se näyttää, Haapasalo miettii YleX:n haastattelussa.

Suomalaisnäyttelijä on kokenut Jäämeren rannalla sekä kauneutta, että rumuutta. Jälkimmäinen on ihmisen rakentamaa. Tuntureita, hyistä merta ja jokimaisemia tuijotellessa on kuitenkin syytä muistaa, että asiat voivat muuttua nopeasti.

- Siellä on koko ajan tietynlainen uhka päällä. Kuvausryhmäämme varoiteltiin siitä, että saatamme jäädä jumiin ennalta määräämättömäksi ajaksi.

- Jos syysmyrsky tulee, niin niistä kaupungeista ja paikoista ei lähdetä yhtään mihinkään. Eikä sieltä soiteta yhdellekään ihmiselle, että vähän nyt venähtää tää matka, Haapasalo kuvailee.

- Jos joku tällaisen reissun tekee, niin mulla on ehdotus: tee se tammikuussa! Se olisi todella rankkaa. Me nippa nappa pysyttiin siellä hengissä vuoden lämpimämpään aikaan, Haapasalo nauraa.

Haapasalo hykertelee ajatukselle, että joku menisi tammikuussa kuukauden lomalle Jäämeren rantakaupunkiin.

- Jos sen tekisi, niin se olisi vähän sama asia kuin lentokoneesta hyppääminen ilman laskuvarjoa, näyttelijä vitsailee.

Lue myös:

Ville Haapasalo uudesta sarjastaan: Taisimme käydä maailman rumimmassa kaupungissa

Ville Haapasalon pukkitrauma: Juutuin joulupukkien ketjukolariin