Hyppää pääsisältöön

Vihdoin se tapahtuu: YleX julkaisee Parasta ennen! -kokoelmalevyn

18.7 julkaistavalla tupla-cd:llä on timanttista jyystöä kultaiselta 90-luvulta.

Parasta ennen! -kokoelmalevy ilmestyy heinäkuussa

YleX vastaa kuuntelijoiden huutoon ja julkaisee kesällä Parasta ennen! -ohjelman virallisen kokoelma-cd:n. Luvassa on tuplalevyn verran klassisia tanssiralleja suoraan 90-luvulta. 2 Unlimited. Leila K. Rednex. Taikapeili. Neon 2. Tottakai Scooter. Siinä vain osa albumin esittäjistä.

Kokoelma-cd:t olivat kiinteä osa ysäriä, joten tuplalevyllä onkin oiva juhlistaa Parasta ennen! -ohjelman taivalta. Ohjelman luotsina hääräävä partasuu Matti Airaksinen on toiminut perjantai-iltaisin tulevan radioshow’n puikoissa jo 5 vuotta - merkkipäivä osuukin tälle kesälle. Ohjelman fanit ovat kyselleet levyn perään jo vuosia ja nyt se sitten tapahtuu.

Levy julkaistaan heinäkuun alussa. Sen julkkaribileitä vietetään kuitenkin jo parin viikon päästä kun Provinssirockissa nähdään Airaksisen luotsaama Parasta ennen! -show. DJ-keikalla onkin lupa tanssia timanttisen jyystön tahtiin.

Parasta ennen on YleX:n ohjelma, jossa soitetaan tanssikappaleita 90-luvulta ja vähän vuosituhannen alustakin. Ohjelma tulee joka perjantai klo 20 - 22.

Lähteet: YleX