Hyppää pääsisältöön

Tuore naisartisti Sandhja herkistyi Rytmibarometrin voitosta

Viime viikolla YleX Iltapäivän Rytmibarometrin voitti tuore kotimainen artisti Sandhja. Voitto sai laulajattarelle miltei kyyneleet silmiin.

Sandhja YleX Iltapäivän Rytmibarometrivieraana // Kuva: Jenni Poikelus

Viime viikon perjantaina julkaistiin virallisesti tuoreen kotimaisen Sandhjan debyyttisinkku Hold Me, joka voitti myös YleX Iltapäivän Viikon Rytmibarometri-voittaja on Sandhja!. Kappaleesta julkaistiin perjantaina musiikkivideo, joka on kuvattu Israelissa.

- Videon kuvaaja asui sillä hetkellä Israelissa ja levy-yhtiö oli sitä mieltä, että on ihan sama kuvataanko se maaliskuisessa Suomessa vai Israelissa. Olihan se ihan tosi siistiä olla siellä vuoristoissa. Oli niin huikean näköistä, että pääsi heti siihen moodiin, Sandhja kertoo.

Myös ulkomaiden valloitus on ajatuksissa, mutta se on vielä ”jossain tulevaisuudessa”. Tällä hetkellä laulu-uran lisäksi hän opiskelee sairaanhoitajaksi.

- Mulla on vielä vuosi koulua ja olen päättänyt, että vien sen loppuun, hän toteaa.

YleX Iltapäivä haastatteli Sandhjaa perjantaina ja laulajatar oli selvästi liikuttunut ensimmäisen kappaleen julkaisemisesta ja Rytmibarometriviikon voitosta.

- Tämä on jotain ihan huikeeta. Olen 4-vuotiaasta asti sanonut, että musta tulee laulaja. Kiitos kaikille, jotka äänesti, kommentoi ja kannusti, mua ihan itkettää!

Lähteet: YleX Iltapäivä