Hyppää pääsisältöön

Tinderin uutuusominaisuuden avulla voi lähettää kuvia – uhka vai mahdollisuus?

Suosittu deittisovellus Tinder on valjastanut käyttöönsä uuden ominaisuuden. Nyt käyttäjät pystyvät lähettämään kuvia matcheilleen.

Tinder on suosittu seuranhakusovellus älylaitteille. // Kuva: Tinderin Facebook-sivu

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, sanovat - mutta millaisia kuvia deittisovelluksen kautta tullaan lähettämään? Tinderin parhaat -Facebook-sivulla pääsee pällistelemään tinderöitsijöiden toinen toistaan kekseliäämpiä verbaalisia lähestymistapoja, joita vilkuiltuaan voi vain arvailla, millaista kuvasisältöä sovelluksen kautta tulee liikkumaan.

Tinderin uutuusominaisuuden, Tinder Momentsin kautta tinderöijät voivat lähettää kuvia sovelluksesta löytämilleen matcheille, ja kuviin saa lisättyä filttereitä ja piirroksia ennen niiden lähettämistä eteenpäin.

Snapchatissa käyttäjät saavat katsella vastaanottamiaan kuvia vain kymmenen sekunnin ajan, mutta Tinderin Momentsissa kuvaa saa kyyläillä kaikessa rauhassa 24 tunnin ajan. Momentsissa kuvista voi jopa tykätä.

- Tällä hetkellä sovelluksessamme on liki 2 miljardia matchia. Olemme todella ylpeitä, että olemme saaneet aikaan sovelluksen, joka murtaa muureja ihmissuhteissa, tuumaa Tinderin toimitusjohtaja Sean Rad.

Tinder Momentsin saa asennettua Tinderiinsä päivittämällä sovelluksen uusimpaan versioon.

Lähteet: Facebook, Acclaimmag