Radiossa nyt

Nyt soi:

22:00-23:00 DJ Orion, 23:00-24:00 XmiX

 

Radiossa nyt

YleX:n Tapanin Dancet -XmiX #2 - Joonas Hahmo

Ihminen! Liiku YleX:n uudelle saitille! Tämä ohjelma on siellä pelkkää interaktiota. 

Sekoile Facebookissa @ DJ Orion. 
Instagram & Twitter: #djorion

Teevee-palvelu kokoaa kotimaisten tv-kanavien sisällöt samaan osoitteeseen

12.6.2013 klo 12:15 | Anni Saastamoinen | Lähde: Yle Uutiset | Kommentit (2)

Kaikki kotimaisten televisiokanavien sisällöt löytyvät nyt yhdestä osoitteesta, kun Teevee-palvelu aloittaa.

Yle, MTV Media ja Nelonen Media aloittavat internetissä yhteisen Teevee-palvelun, josta löytyvät yhtiöiden netissä katsottavat ohjelmat samasta osoitteesta. Asiasta kertoo Yle Uutiset.

Sisääntulopalvelu Teeveessä voi selata kaikkia palvelussa olevia ohjelmia, niitä voi vertailla, sekä niiden pohjalta voi tehdä omia suosikkilistoja ohjelmien tallentamisen yhteydessä. Ohjelmat löytyvät yhä myös Yle Areenasta, Katsomosta ja Ruudusta.

Television käyttö on muuttunut, sillä perinteinen töllön tuijottelu on laajentunut tableteille, tietokoneille, mobiiliin ja pelikonsoleille. Teevee-palvelu on yhteistyössä olevien yhtiöiden vastaus television mullistukselle. 

Palvelu on ensimmäisessä vaiheessa käytettävissä tietokoneella, iPadilla sekä Android-käyttöjärjestelmän tableteilla. Tulevaisuudessa palvelu laajenee myös muihin päätelaitteisiin

Kommentointi

Kommentit (2)

nakyyko ulkomailla?

>piip 13.06.2013, 07:44

vaikutti todella paskalta palvelulta niinkuin odottaa saattaa. Palkatkaapa sinne kehitysosastolle joku joka oikeasti ymmärtää jotain asiasta ja tälläisen palvelun tuottamiesta. Vihaksi pistää tälläinen osaamattomuus.

>Anonyymi 12.06.2013, 17:24
Muualla Yle.fi:ssä