Täällä taas!

Mitä mieltä olet Hätä-Miikan kappaleesta Remu? Peukuta!

Osallistu PingSanaPong-kisaan ja voita YleX Aurinkolasit! Numero studioon on 09-1482822!

Tule kannustamaan Mäkkäri ja Viki voittoon YleX vs Suorana Kortesmäki -kamppailussa! Ilmottaudu TÄÄLLÄ ja voit voittaa liput Ruisrockiin!

Osallistu lähetykseen!
Twitter #jälkkä
Soita 09 148 28 22 tai tekstaa 17176 (0,40€)
YleX Facebookissa

Teevee-palvelu kokoaa kotimaisten tv-kanavien sisällöt samaan osoitteeseen

12.6.2013 klo 13:15 | Anni Saastamoinen | Lähde: Yle Uutiset | Kommentit (2)

Kaikki kotimaisten televisiokanavien sisällöt löytyvät nyt yhdestä osoitteesta, kun Teevee-palvelu aloittaa.

Yle, MTV Media ja Nelonen Media aloittavat internetissä yhteisen Teevee-palvelun, josta löytyvät yhtiöiden netissä katsottavat ohjelmat samasta osoitteesta. Asiasta kertoo Yle Uutiset.

Sisääntulopalvelu Teeveessä voi selata kaikkia palvelussa olevia ohjelmia, niitä voi vertailla, sekä niiden pohjalta voi tehdä omia suosikkilistoja ohjelmien tallentamisen yhteydessä. Ohjelmat löytyvät yhä myös Yle Areenasta, Katsomosta ja Ruudusta.

Television käyttö on muuttunut, sillä perinteinen töllön tuijottelu on laajentunut tableteille, tietokoneille, mobiiliin ja pelikonsoleille. Teevee-palvelu on yhteistyössä olevien yhtiöiden vastaus television mullistukselle. 

Palvelu on ensimmäisessä vaiheessa käytettävissä tietokoneella, iPadilla sekä Android-käyttöjärjestelmän tableteilla. Tulevaisuudessa palvelu laajenee myös muihin päätelaitteisiin

Kommentointi

Kommentit (2)

nakyyko ulkomailla?

>piip 13.06.2013, 08:44

vaikutti todella paskalta palvelulta niinkuin odottaa saattaa. Palkatkaapa sinne kehitysosastolle joku joka oikeasti ymmärtää jotain asiasta ja tälläisen palvelun tuottamiesta. Vihaksi pistää tälläinen osaamattomuus.

>Anonyymi 12.06.2013, 18:24
Muualla Yle.fi:ssä