Radiossa nyt

Nyt soi:

Biisilista netissä ohjelman jälkeen.

 

Lyömättömät in da house!

Viidestä seitsemään, maanantaista torstaihin, seurassasi hengailevat Solonen, Kosola ja Xmies. Perjantaisin klo 17-20 kuulet viikon parhaat palat.

Soita studioon: 09 148 2822, kerro aiheet ja illan isännät keksivät sinulle freestyle-rapin.

Voit myös osallistua lähetykseen shoutboxin kautta.

Teevee-palvelu kokoaa kotimaisten tv-kanavien sisällöt samaan osoitteeseen

12.6.2013 klo 13:15 | Anni Saastamoinen | Lähde: Yle Uutiset | Kommentit (2)

Kaikki kotimaisten televisiokanavien sisällöt löytyvät nyt yhdestä osoitteesta, kun Teevee-palvelu aloittaa.

Yle, MTV Media ja Nelonen Media aloittavat internetissä yhteisen Teevee-palvelun, josta löytyvät yhtiöiden netissä katsottavat ohjelmat samasta osoitteesta. Asiasta kertoo Yle Uutiset.

Sisääntulopalvelu Teeveessä voi selata kaikkia palvelussa olevia ohjelmia, niitä voi vertailla, sekä niiden pohjalta voi tehdä omia suosikkilistoja ohjelmien tallentamisen yhteydessä. Ohjelmat löytyvät yhä myös Yle Areenasta, Katsomosta ja Ruudusta.

Television käyttö on muuttunut, sillä perinteinen töllön tuijottelu on laajentunut tableteille, tietokoneille, mobiiliin ja pelikonsoleille. Teevee-palvelu on yhteistyössä olevien yhtiöiden vastaus television mullistukselle. 

Palvelu on ensimmäisessä vaiheessa käytettävissä tietokoneella, iPadilla sekä Android-käyttöjärjestelmän tableteilla. Tulevaisuudessa palvelu laajenee myös muihin päätelaitteisiin

Kommentointi

Kommentit (2)

nakyyko ulkomailla?

>piip 13.06.2013, 08:44

vaikutti todella paskalta palvelulta niinkuin odottaa saattaa. Palkatkaapa sinne kehitysosastolle joku joka oikeasti ymmärtää jotain asiasta ja tälläisen palvelun tuottamiesta. Vihaksi pistää tälläinen osaamattomuus.

>Anonyymi 12.06.2013, 18:24
Muualla Yle.fi:ssä