Hyppää pääsisältöön

Tapanin Dancet -tähti Rico Tubbs: Aikamoinen haippi on päällä

YleX järjestää tapaninpäivänä seitsemän tunnin elektronisen musiikin spektaakkelilähetyksen DJ Orionin johdolla. Yksi illan tähdistä on kansainvälisestikin menestynyt suomalais-DJ Rico Tubbs.

Rico Tubbs

Maineikkaalla Glastonbury-festivaalilla monituhatpäiselle yleisölle esiintynyt DJ Rico Tubss odottaaYleX:n Tapanin Danceja innolla.

- Luvassa on bilemusaa, olen positiivisen poljennon ystävä. Mulla on niin laaja musiikkimaku, että aikamoinen sillisalaatti on tulossa. Setissä saattaa olla biisejä iskelmästä black metalliin, koska mulla ei ole mitään rajoituksia, Rico Tubss kommentoi YleX:lle.

DJ on panostanut radiokeikkaansa poikkeuksellisen paljon.

- Olen innoissaan fiilistellyt, mitä kaikkea soitan. Aikamoinen haippi on päällä. Harvoin suunnittelen näin paljon ennakkoon settiä.

Rico Tubss on tunnettu energisistä DJ-keikoista. Vauhdikasta meininkiä on todennäköisesti luvassa myös YleX:n studiossa.

- Pitää tutkia, kuinka rakenteet kestävät ja kuinka pitkälle piuhat antaa myöden. Uskon, että fiilis tulee olemaan katossa.

Tubbs on joutunut joskus keikoillaan myös vaaratilanteisiin energiansa vuoksi.

- Muutamia sellaisia tilanteita on ollut, mutta yllättävän vähän. Sitten on konkkaamalla soitettu setti loppuun, kun on tultu pöydältä alas. Soittaessa sitä ei huomaa, vaan vasta takahuoneessa, kun rauhoittuu.

Seitsemän tunnin Tapanin Dancet -lähetys kuullaan tapaninpäivän illassa 26.12. klo 17:00–24:00.

Lue myös:
Tapanin Dancet tulee taas – ensimmäinen DJ-vieras kiinnitetty

Osallistu Tapanin Dancet -tapahtumaan myös Facebookissa!