Hyppää pääsisältöön

Tämä räpkaksikko uhmaa Robinin suosiota

YleX Himotuimmat -listan kärkipaikasta taisteltiin tällä viikolla aivan loppuun asti.

Robin // Kuva: Julius Konttinen

Solonen ja Kosola lupasi järjestää keikan jos räppikaksikon kappale Miljoona vuotta (Meripihkahuone) äänestetään YleX Himotuimmat listan ykköseksi. Hetken näyttikin jo siltä, että keikka päästään järjestämään, kun kappale keikkui äänestyksen loppuvaiheilla listaykkösenä. Solonen kannusti Facebookissa fanejaan äänestämään.

Solosen Facebook-kannustus // Kuva: Solonen / Facebook

Listan pitkäaikainen ykkönen Robin huomasi kuitenkin orastavan kakkossijansa ja kävi myös Facebookissa patistamassa kuulijoita äänestämään.

Robinin Facebook-kannustus // Kuva: Robin / Facebook

Äänestyksen sulkeuduttua lauantaina aamuna klo 9:00 tilanne oli tiukka, sillä ykkönen voitti vain 48:n äänen erotuksella. YleX Himotuimmat -listan äänestetyin biisi on jälleen Robinin Onnellinen. Solosen ja Kosolan Miljoona vuotta (Meripihkahuone) jäi kakkoseksi, ja kolmantena kuultiin Cheekin ja Diandran yhteiskappale Fiiliksissä.

YleX Himotuimmat on ohjelma, jossa kuulijat määräävät juoksujärjestyksen äänestämällä suosikkejaan YleX:n soittolistalta. Ykköseksi äänestetty kappale soi YleX:ssä joka päivä seuraavan viikon ajan. Lisäksi biisi ansaitsee itselleen koskemattomuuden seuraavassa äänestyksessä. Koskemattomuuden aikana Himotuin kappale pysyy mukana äänestyksessä, vaikka biisi olisi jo poistunut YleX:n soittolistalta.

Äänestä YleX Himotuimmat -listalla täältä!

Lähteet: YleX Himotuimmat