Hyppää pääsisältöön

Tältä artistilta eivät lopu ideat kesken – oikea suunta levylle tuottajaleirin avulla

Onnenpäivä-kappaleestaan tuttu Jannika B kokosi ympärilleen neljä lahjakasta miestä ja perusti tuottajaleirin.

Jannika B

Debyyttilevyään tekevän artistin kanssa studiossa työskentelevät suomalaiset tuottajat Jonas Olsson, Jani Lagerström ja Pekko Haimi sekä virolainen lahjakkuus Ago ”Sethh” Teppand. Teppand on tuottanut muun muassa kovassa nosteessa olevan virolaisen Iiriksen The Magic Gift Box -debyytin.

- Meillä alkaa olla, ei nyt valmista, mutta sinne päin. On tosi hyvä ja varma meininki, nyt on alkanut löytyä se oikea suunta. Ollaan työstetty tänään neljää biisiä, studiosta tavoitettu Jannika B juttelee YleX:lle.

Viisikolla on erilaisista tyyleistään huolimatta yhteinen visio, poppilevy.

- Meillä oli äsken kuuntelukierros ja nyt mennään syömään ja jatketaan sitten hommia. Joskus kappaleen muoto löytyy heti, mutta ei aina, kaunotar kertoo.

Egojen taistelulta on vältytty, vaikka studiossa onkin monta taiteilijaa.

- Nää tyypit on niin älyttömän nöyriä ja mukavia ja kaikki kannustaa toisiaan. Yhtä versiota aina kehitetään eteenpäin yhdessä ja sitten se muotoutuu aina vain paremmaksi. Tää on ideoiden pallottelua, Jannika B kuvailee tuottajaleiriä.

Artisti nauttii siitä, että hän saa vaikuttaa kappaleiden tuotantoon alusta asti.

- On loistavaa, kun saa olla itse vaikuttamassa. Voi sanoa heti mistä tykkää ja mistä ei ja kuinka moni saa yksinään tehtyä päivässä neljä biisiä, nainen hihkuu.

Jannika B tuottajineen aikoo viettää tänään studiolla niin kauan aikaa, että kaikki neljä kappaletta saa lopullisen muotonsa.

- Jatketaan niin pitkään, että pystyn jonain muuna päivänä vain laulamaan ne. Saa nähdä kuinka myöhään menee vai päästäänkö vielä illalla juhlimaan, laulaja päättää.

Jannika B:n debyyttialbumi julkaistaan syksyllä.

Lähteet: YleX