Hyppää pääsisältöön

Tällaiset ovat pikkujoulut suoraan helvetistä

Kaarle Viikate ja Jouni Hynynen haluavat laskea maan päälle pikkujouluhelvetin Kotiteollisuuden ja Viikatteen yhteiskiertueella.

YleX Iltapäivän tonttu-vieraina Kaarle Viikate ja Jouni Hynynen, molemmilla on tonttulakit päässä ja yhteinen paketoitu lahja käsissään. Paketti on lievästi ilmaistuna rosoinen ja ruma. // Kuva: Timo "Timppa" Launonen

Pelsepuupin pidot ovat luvassa Joulupipari 2012 -kiertueella sanovat Kaarle Viikate ja Jouni Hynynen. YleX Iltapäivän vieraat tietävät, mistä oikeaoppiset pikkujoulut on tehty ja miesten mukaan Viikatteen ja Kotiteollisuuden yhteiskiertue on yleisön palvelua parhaimmillaan.

- Ihminen voi ulkoistaa pikkujoulusekoilun tuomalla työpaikkansa tapahtumaan. Siellä on standup-jätkät Zaani ja Niko kivelä, jotka ttuilee pomolle ja soittajat yrittää pokata talousosaston Raijaa todella kuumeisesti, Kaarle Viikate** lataa repeämällä samalla kovaääniseen nauruun.

Huomenna 5.12. Hämeenlinnasta käynnistyvä kiertue toimii siis avaimet käteen -periaatteella.

- Tää sisältää kaiken, siitä lähetään, Hynynen vahvistaa.

Yhtyeet ovat iskeneet osaamisensa yhteen ja julkaisseet kiertueelle sopivan kappaleen nimeltä Adventti. Se on kuvausten mukaan syntynyt puolivahingossa ja vähässä valaistuksessa. Eli sopii olettaa, että baarissa valomerkin jälkeen?

- En haluaisi valottaa tätä sen kummemmin että mystisyys säilyisi, mutta oothan sie ihan oikeessa, Kaarle nasauttaa YleX Iltapäivän Ainolle ja nauraa Hynysen kanssa päälle.

Kuuntele rokkisetien vierailu YleX Iltapäivässä alta ja tiedät, miten paljon piparia Hynynen on viime viikkoina mussuttanut sekä sen, kuinka hyvin kaksikko suoriutuu tonttujen askareista!