Nyt soi:

Biisilista netissä ohjelman jälkeen.

 

Musiikkia kaapin kätköistä

Tommi ja Essi ottavat tänään ohjat Annen ja Juhanin ollessa poissa. Kun kissat ovat poissa, hiiret hyppivät pöydillä! Tänään perjantaitoiveshowssa kuunnellaan musiikkia jota soitat kun muut eivät ole paikalla.

TOIVO TÄÄLTÄ ja muista perustella toiveesi hyvin.

Kerro, onko Samuli Edelmanin Mahdollisuus-kappale Uhka vai mahdollisuus?!

System of a Downin laulaja soolokiertueellaan Helsinkiin

15.5.2013 klo 12:11 | Iida | Kommentit (0)

System of a Downin kesäkiertueen päätyttyä armenialais-amerikkalaisen yhtyeen laulaja Serj Tankian saapuu Suomeen soolokiertueellaan.

Sunnuntaina 29. syyskuuta laulaja ja lauluntekijä Serj Tankian konsertoi 52-jäsenisen sinfoniaorkesterin kanssa Hartwall Areenalla, josta rakentuu verhoiluilla 2500 hengen amfiteatterinomainen tila. Tässä erityisratkaisussa lava asettuu permannon puoliväliin, joten yleisö pääsee tunnelmoimaan lähelle artistia.

Konsertin lipunmyynti käynnistyy maanantaina 20. toukokuuta Lippupisteessä.

Säveltäjä, runoilija, aktivisti Serj Tankian tunnetaan paitsi metalli-yhtye System Of A Downin laulajana myös soolotuotannostaan.

Nykyisin Uudessa Seelannissa asuva Serj Tankian julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa vuonna 2007, System Of A Downin jäädessä keikkatauolle. Tankianin kolmella sooloalbumilla on kuultu niin sinfonisen kuin elektronisen musiikin yhdistelyä, punkia, rockia sekä System of a Downin musiikista tuttuja raskaampia elementtejä.

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä