Hyppää pääsisältöön

Susanna Laineesta Ylen juontaja: Askel urallani eteenpäin

Susanna Laine loikkaa Radio Suomipopilta Ylelle.

Ps:n uusi juontaja on Susanna Laine.

Susanna Laine aloittaa Yle TV1:n suositun Puoli seitsemän -ohjelman juontajana 30. syyskuuta. Laine seuraa juontajan tehtävässä Ella Kannista, joka puolestaan valittiin Mikko Kekäläisen juontajapariksi Marja Hintikan jäädessä äitiyslomalle helmikuussa 2013.

- Olen tehnyt pitkään töitä kaupallisen radion ja television puolella, ja kun sain kutsun Ps:n koekuvauksiin, olin todella innoissani. Koekuvausten jälkeen sanoin tiimiläisille, että syksyllä nähdään. Onneksi näin kävi, sillä Ylen Puoli seitsemän on selkeä askel urallani eteenpäin, toteaa Laine.

Susanna Laine siirtyy Puoli seitsemään Radio Suomipopin Popstudion juontajan tehtävästä. Aiemmin Laine on työskennellyt juontajana ja toimittajana muun muassa Nelosen Tuomas ja Juuso Experiencessä, Big Brotherissa, sekä ohjelmissa Pitkä kuuma kesä, Talent Suomi, Pulssi ja Treffit pimeässä.

Laine on opiskellut musiikkiteatteria ja kulttuurituottamista. Lisäksi Laine on työskennellyt näyttelijänä teatterissa ja rooleissa elokuvissa ja televisiotuotannoissa.

Lähteet: Yle