Hyppää pääsisältöön

Supersunnuntain Rottakoe sai Cristalin ja Saran askartelemaan cosplay-asuja - katso

YleX:n Supersunnuntain kaksikko Cristal Snow ja Saara Sarvas joutuivat kuluneen viikon Rottakokeessa askartelemaan itselleen cosplay-asun viikon jokaisena päivänä.

Supersunnuntain juontajat Christal Snow ja Saara Sarvas // Kuva: YleX

Rottakokeessa koeteltiin Supersunnuntain juontajien Cristal Snow'n ja Saara Sarvaksen kekseliäisyyttä ja kädentaitoja, kun parivaljakko pistettiin askartelemaan viikon jokaisena päivänä cosplay-asuja. Rottakokeen ehdot olivat seuraavat: asuun tarvittavia esineitä ei saanut ostaa, vaan ne tuli löytyä jostakin valmiina, ja jokaisen asun rakenteluun oli aikaa 30 minuuttia. Lisäksi jokaisesta aikaansaannoksesta oli otettava kuva.

- Törkeen hauska rottakoe, ehkä historian paras! Todella vähäisillä tarvikkeilla sai syntymään noita asuja, Cristal Snow tohkeili.

Näyttäviä cosplay-asuja kaksikko saikin askarreltua, vaikka kekseliäisyys oli kuuleman mukaan toisinaan koetuksella. Cristal Snow pysytteli cosplay-asuissaan aika pitkälti kauhuelokuvateemoissa, kun Saara puolestaan askarteli asuikseen Facebookin chatista tutun Pusheen-kissan, Futuraman Dr. Zoidbergin ja Harry Potterin Voldemortin. Katso lisää kuvia Supersunnuntain Rottakoe-sivulta.

Lähteet: Supersunnuntai