Nyt soi:

Biililistat ohjelman sivuilla.

 

Viikon keskeisimmät uutuudet tunnissa!

Viikon tärkeimmät uutuusbiisit soitetaan NYT! Mukana Stig, Miriam Bryant, Imagine Dragons, Prinssi Jusuf, Faul, Biniyam, Marilyn Manson, Kate Boy, Hisser ja Christopher!

Läpi käydään myös Viikon Albumia sekä kaikki Viikon tehobiisit!

Kuuntele Viikon albumia!

Suosikki-DJ oppi esiintymistaitoja Kissiltä: singolla lava päreiksi!

22.9.2012 klo 14:05 | Otto Rönkä | Lähde: Musicrooms | Kommentit (1)

Deadmau5 - Kuva: facebook.com/deadmau5

Huimista keikoistaan tunnettu Deadmau5 väittää oppineensa lavatavoille 70-luvun suuryhtye Kissin avulla!

Maailman parhaiten palkattujen tiskijukkien listalta löytyvä ja keikoilla jättimäisessä hiiripäähineessä esiintyvä Deadmau5 tiedetään kovana liveaktina visuaaleineen kaikkineen. Nyt Deadmau5 eli oikealta nimeltään Joel Zimmerman on paljastanut, että oppi kaikki esiintymisniksinsä naamansa värjääviltä rokkipapoilta!

- Suuri oivallus minulle tapahtui, kun menin Kissin keikalle. He ovat aivan hirveitä. Todella huonoja. Toivottavasti he eivät lue tätä, tähti-DJ aloitti tarinan haukkuen legendaarista glam rock-yhtyettä.

- Mutta heillä on todellinen show! He panostavat paljon viihdyttävyyteen! Yhdessä kohdassa kitaristi otti esiin singon ja ampui osan lavasta pirstaleiksi!

Zimmerman on nykyään varsin tottunut esiintymään tuhatpäisille yleisöille ja Deadmau5:n keikat ovat aina todellisia spektaakkeleita. Mies rakastaa teatraalisuutta ja väittää tajunneensa asian juuri Kissin keikalla.

- Mutta asiat ovat muuttuneet. Muistan, kuinka Nine Inch Nails-yhtyeen Trent Reznorilla oli tapana rikkoa jokaisella keikalla halpa syntikka, ja kaikki yleisössä olivat aivan pähkinöinä: "Makeeta, olimme katsomassa Nine Inch Nailsia ja Reznor rikkoi kiipparin!", Zimmerman muisteli, mutta jatkoi:

- Paskapuhetta! Hän teki niin jokaisella keikallaan! Ja se oli kaikki osa show'ta! Silloin tajusin koko homman jujun!

Asiasanat: esiintymistaito
Henkilöt: Joel Zimmerman

Kommentointi

Kommentit (1)

Deadau5 ei ole DJ...

>risse 23.09.2012, 16:20
Muualla Yle.fi:ssä