Hyppää pääsisältöön

Suomipoppareiden ja hoppareiden superpäivä – katso hienot videot

Parasta just nyt: Lapiolla päähän, beibi. Näin voisi tiivistää perjantain 15. elokuuta. Tänään uutta musiikkia ja uusia videoita julkaisevat Haloo Helsinki!, Uniikki feat. Cheek sekä Robin feat. Nikke Ankara.

Haloo Helsinki // Kuva: www.facebook.com/haloohelsinki

Haloo Helsinki! julkaisi tänään uuden singlen, joka on maistiainen 3. lokakuuta ilmestyvältä Kiitos ei ole kirosana -albumilta. Beibi on Leo Hakasen ja Jere Marttilan sävellys ja kappaleen sanat ovat Elli Haloon. Beibi-musiikkivideo kuvattiin kesällä Bulgarian Sofiassa vanhassa terästehtaassa.

Katso Sami Joensuun ohjaama video alta.

Myös Uniikki ja Cheek julkaisivat musiikkivideon tänään. Lapiolla päähän -videossa yhdistellään surrealistista taide-elokuvaa ja poikamaista meininkiä. Uniikki työstää parhaillaan uutta materiaalia syksyllä julkaistavalle kokoelmalevylleen. Räppäri on aloittanut myös uuden albumin tuottamisen, joka julkaistaan kesällä 2015.

- Mahtavaa, että ehdittiin saada tämä projekti valmiiksi juuri ennen Cheekin tauolle jäämistä. Lapiolla päähän on mielestäni yksi hienoimmista videoistani koskaan, Uniikki kommentoi.

Katso video alta.

Lisäksi Robin esitteli tänään Robin Cheekin stadionkeikoista: En ole saanut kutsua lavalle
Nikke Ankaran kanssa tekemänsä Parasta just nyt -kappaleen, jonka musavideo saa ensi-iltansa Tubecon-tapahtumassa Helsingin Hartwall Arenalla lauantaina 16. elokuuta.

Katso tiiseri alta.

Lähteet: YleX, Youtube