Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVE-esiintyjä Anna Puu: Äidin rakkaus tarvitsee oman sanansa

Kaksinkertainen Emma-voittaja ja viisi albumia julkaissut Anna Puu haluaa jakaa oman rakkauskäsityksensä ohjelman katsojien kanssa.

Anna Puu osallistuu Ylen SuomiLOVE-phjelmassa vaimon miehelleen järjestämään yllätykseen liikuttavalla esityksellään. Yllätyksen myötä Puu halusi jakaa oman rakkauskäsityksensä ohjelman katsojien kanssa.

- Mä rakastan mun ystäviä, vanhempia ja perhettä. On myös olemassa asioita, kuten musiikki, joihin suhtautuu niin intohimoisesti, että se on rakkautta, laulaja kertoo.

Rakkautta on Puun mukaan olemassa monta eri laatua.

- Oman lapsen ja äidin välinen rakkaus; sille pitäisi keksiä oma sanansa, sillä "rakkaus" ei vaan riitä. Sitten on tietysti se romanttinen rakkaus. Uskon, että rakkauden kohde voi olla ikuisesti yksi ja sama, tai sitten voi olla monta, koska oikeaa kaavaa ei ole, artisti kertoo.

Anna Puun havainnon mukaan ihmiset keksimällä keksivät esimerkiksi ulkonäköön liittyviä rajoitteita ja näin itse torppaavat rakastumista eniten.

- Jos vihaa vähemmän, niin sitten rakastaa enemmän.

Anna Puu on mukana lauantaina 15. marraskuuta alkaneessa SuomiLOVE-ohjelmassa, jossa kuullaan sata tarinaa ja laulua rakkaudesta. Yleisö pääsee näkemään kuinka KasmirSamae KoskinenJarkko MartikainenRobinStigSamuli Putro ja muut eturivin artistit yllättävät tavallisia suomalaisia henkilökohtaisilla esityksillä.

Kauden aikana katsojat voivat äänestää SuomiLOVEn lauluista omaa suosikkikappalettaan. Ohjelmasarja huipentuu 31. tammikuuta 2015 suorana lähetettävään päätöskonserttiin, jossa nähdään, mikä on kauden suosituin rakkauslaulu.

SuomiLOVE Kakkosella lauantaisin kello 19:10 sekä Yle Areenassa.