Hyppää pääsisältöön

Suomeen uusi kesäfestari – Skrillex pääesiintyjäksi

Espooseen saapuu joukko tähtiä, kun Weekend Festival järjestetään ensimmäisen kerran 17.–18. elokuuta 2012.

Skrillex toi tänään Rytmibarometrissa.

Pääkaupunkiseudun tuntumassa elokuun puolivälissä järjestettävä Weekend Festival tuo uutta väriä Suomen festivaalitarjontaan. Espoossa Luukin Kartanon ulkoilualueella järjestettävä tapahtuma tarjoaa puitteet huippukonserteille.

Tapahtuman artistikattaus koostuu nykyhetken kansainvälisistä ja suomalaisista huippunimistä genrerajoista riippumatta. Yksi festivaalin pääesiintyjistä on kolme Grammya voittanut dub step -musiikin kärkinimiSkrillex, joka nähdään Weekend Festivalilla perjantaina 17. elokuuta. Lisää esiintyjiä julkaistaan maaliskuun alussa.

Suomessa viime kesänä hetkessä loppuunmyydyn keikan tehnyt Skrillex on tällä hetkellä yksi elektronisen musiikin suunnan näyttäjistä. Weekend Festivaleilla nähdään Skrillexin täysimittainen live-konsertti, joka on tuotannollisesti ja visuaalisesti huomattavasti suurempi kuin viime kesän keikka The Circuksessa.

Festivaali on ikärajaton, mutta alueelta löytyy erikseen anniskelualueita. Festariliput tulevat myyntiin 12. maaliskuuta Tiketissä ja Lippupisteessä.

Lähteet: RLE