Hyppää pääsisältöön

Suomalaisyhtye yhteistyöhön maailman suurimman klubibrändin artistin kanssa

Temper2 on yhteistyössä kovien nimien kanssa.

Temper2 // Kuva: https://www.facebook.com/Temper2

Suomen elektronisen tanssimusiikkikentän yhdeksi kuumimmista uusista nimistä noussut Temper2 julkaisee keskiviikkona 17. syyskuuta remix -paketin aiemmin kesällä julkaistusta Set It Free -singlestään. Remiksaajien joukosta löytyy kotimaisten huipputekijöiden, Cut & Slice ja Lope & Kantola, lisäksi myös legendaarisen Ministry Of Sound -klubibrändin artisti ja maailmankuulu dj Hilton Caswell ja Select UK Radion Adam Cooper.

Set It Free Remixed -kappaleen voi kuunnella Soundcloudista.

- Teimme keväällä pari yhteistä keikkaa Caswellin kanssa ja keikkojen jälkeen herra itse ehdotti meidän suuntaan yhteistyötä diggailtuaan meidän biiseistä ja live -meiningistä. Sovittiin että aloitetaan remixeillä ja tarkoitus on vielä loppuvuoden aikana buukata yhteinen studiosessio. Suunnitelmissa on myös vierailu Caswellin pyörittämissä illoissa Lontoon legendaarisella Ministry of Sound -klubilla, kertoo yhtyeen tuottaja Markus Rauramo.

Elektronisen musiikin eri alalajeja rap-vokaaleihin sekoitteleva Set It Free -single on Temper2:n tuottajan Markus Rauramon ja Heavyweight Dj´s -kokoonpanosta tutun Anton Soninin käsialaa. Kappaleella laulumikin varressa kuullaan Temper2-vokalisti Suvi Valkosen lisäksi Grandeville -yhtyeen Jouni Aslak.

Lähteet: Playground