Hyppää pääsisältöön

Suomalaismuusikko rikkoi raittiuslupauksensa – ryyppyputki

YleX uutisoi aiemmin, että Pyhät Tepot -yhtyeen laulaja Sipe Sontaläjä on päättänyt laittaa korkin kiinni.

Pyhät Tepot / YleXPop2010

Mies aloitti Juoppohullusta urheiluhulluksi -blogin 29. maaliskuuta, sillä hänen oli tarkoitus raitistua ja urheilla enemmän.

Nyt 27-vuotias muusikko on kuitenkin ratkennut ja hänellä on menossa jo viisi päivää kestänyt ryyppyputki.

- Ei helvetti oon ihan kännissä. Sori kaikki fanit ja kaverit; mää sorruin!!!!! Gustavo (bändin rumpali) tuli käymään ja nyt on FIFA-aika ja mun jengi Vicenza on voittamaton edelleen. =) Mä oon ollu lähinnä selvin päin, paitsi joku neljä tai viis päivää ihan vitun kännissä. Mun jalkapalloilu on vähentynyt viime aikoina, koska olen ollut niin sekaisin, laulaja tilittää blogissaan.

Sontaläjä lupaili aiemmin, että uusia päivityksiä tulee viikoittain, mutta hän ei ole onnistunut pitämään lupaustaan.

- Mutta toisaalta ollaan Pyhien Teppojen kanssa tänä aikana vedetty muutamat treenit ja yks keikka ja se oli aika hauskaa!!!! En oo kirjoittanut tätä blogia lähinnä sen takia, koska en ooo oikein tehnyt mitään, mutta nyt on oikein hyvä aika kirjoittaa, koska ensinnäkin nyt on kuukausi mun ekasta blogista ja sen lisäksi olen pienessä aamukännissä, eli olen hieman retkahtanut. Oon tässä dokaillu jonkun viis päivää siis ja on kyllä ollut hauskaa, mutta kauhee darra on nää pari viime päivää ollut, Sontaläjä jatkaa.

Sipe Sontaläjän blogiin pääset tästä.