Hyppää pääsisältöön

Suomalaismuusikko: Ois siistii salakuljettaa joku nauhoitusvehje putkaan ja laulaa jonkun spurgun kanssa

Helsinkiläinen rocktrio Face of God aikoo äänittää massiivisen debyyttilevynsä erikoisella tavalla.

Face Of God 2012

Ensi vuonna julkaistava esikoisalbumi tulee olemaan tuplalevy, jonka toinen puoli on akustinen. Fanit pääsevät myös halutessaan ääneen.

- Suomalaisbändit yhdistävät voimansa – ilmainen jättikiertue tulossaaikana huomattiin, kun jengi lauloi mukana niitä akustisia biisejä, niin se soundas ihan vitun hyvältä, joten miksi ei ottais faneja myös levylle laulamaan, laulaja-kitaristi Leo Stillman perustelee YleX:lle.

Myös erikoiset äänityspaikat inspiroivat yhtyettä.

- Akustiset biisit nauhoitetaan jokainen eri mestassa, mitä oudompi paikka sitä parempi. Ois siistii hankkiutua putkaan ja salakuljettaa joku nauhoitusvehje sinne ja laulaa jonkun spurgun kanssa kimpassa, rokkari fiilistelee.

Bändin ympärillä tapahtuu nyt paljon esikoislevyn lisäksi. Face of God on mukana Rock SM -kilpailussa, bändin Tämä uutuusbändi pääsee uuteen suomalaiselokuvaan-kappale soi 3 Simoa -leffan soundtrackillä ja poppoo julkaisee keikkailun lomassa Tuore helsinkiläisyhtye studioon Havana Blackin kanssaHavana Black -yhtyeen Hoo Myself -kappaleesta, jonka on tuottanut itse Havana Blackin legendaarinen laulaja Hannu Leiden.

Face of Godin esikoislevyn akustisen puolen nimeksi tulee Illogical Psychology ja toinen puoli saa nimekseen Dead Ballads and Forgotten Love Songs.

Lähteet: YleX