Hyppää pääsisältöön

Suomalaisbändit yhdistävät voimansa – ilmainen jättikiertue tulossa

Helsinkiläisbändi Face of Godin keulakuva Leo Stillman toteuttaa haaveensa jättikiertueesta toukokuussa.

Face Of God 2012

One World -kiertueen puuhamies Leo Stillman sai hullun idean akustisesta megakiertueesta, jonka aikana Face of God ja monet muut bändit esiintyvät ilmaiseksi toukokuun jokaisena päivänä ympäri Helsinkiä. Kiertue huipentuu toukokuun viimeisenä päivänä, kun Face of God esiintyy peräti 20 kertaa putkeen eri paikoissa.

- Esiinnytään sellaisissa paikoissa, joissa ei normaalisti olettais näkevänsä rokkibändiä. Paikkoja on laidasta laitaan kahviloista vaatekauppoihin, Stillman kertoo YleX:lle.

Face of Godin lisäksi keikoilla nähdään muun muassa PASA, Kuningasidea, Black Crows Break the Silence, Lassi Valtonen, Stina Girs, Hey Heather, Nimetön ja Atletico Kumpula.

- Kaikki ovat lähteneet saman tien mukaan talkoohengessä, Stillman iloitsee.

Jokaisesta keikasta kuvataan myös video, joka sisältää haastatteluosuuden ja yhden biisin kaikilta bändeiltä. Videot julkaistaan tapahtuman Facebook-ryhmässä aina keikan jälkeisenä päivänä. Face of Godille voi halutessaan myös ehdotella cover-kappaleita ja keikkapaikkoja.

- Me jätetään keikkakalenteriin myös vapaita päiviä, että meidät voi pyytää esimerkiksi kotibileisiin soittamaan. Halutaan tutustua ihmisiin, Stillman juttelee.

Muusikko lupaa, että kiertueella tullaan kuulemaan myös harvinaisuuksia ja ensiesityksiä. Kaikki keikat ovat ilmaisia ja ikärajattomia. Keikkapaikat julkaistaan huomenna Facebookissa.

Lähteet: YleX