Hyppää pääsisältöön

Suomalainen kielinainen halutaan Ellen DeGeneresin vieraaksi

Viraali-ilmiöksi noussut 19-vuotias vloggaaja Sara-Marié eli Smoukahontas valloittaa YouTube-videoilla, jolla hän imitoi eri kieliä. Kielinaista on ilmeisesti pyydetty vieraaksi Ellen DeGeneresin talkshow'hun.

Smoukahontas YleX Aamussa

Kielinainen Sara-Marié eli Smoukahontas vieraili YleX Aamussa ja paljasti Ellen DeGeneresin edustajien olleen häneen yhteydessä. Ilmeisesti suomalainen monilahjakkuus halutaan vieraaksi Oscar-juontajanakin toimineen DeGenersin tv-ohjelmaan.

- Sieltä on otettu yhteyttä. En saa sanoa vielä pidemmälle mitään. Vierailu on vahva ehkä. Toivotaan ja katsotaan mitä tapahtuu, Sara-Marié sanoi salaperäisenä.

Kielinainen on saanut yhteydenottoja ympäri maailmaa. Hän aikoo ottaa tilaisuuksista kaiken irti ja suunnittelee uraansa jo pidemmälle.

- Eräältä suurelta levy-yhtiöltä on tullut jo työtarjous sekä muutamalta taholta showbusineksen ytimestä. Se on erittäin imartelevaa ja arvostan mahdollisuutta. Lähden hakemaan tästä pysyvämpää uraa. En ole kuitenkaan mikään huomionhakuinen pikkukakara, määrätietoinen neito summasi.

Miten kielinainen taituroi YleX Aamussa? Kuuntele:

Lähteet: YleX Aamu