Hyppää pääsisältöön

Spotify-menestys innoitti Mikael Gabrielia – ottaa sittenkin fanitatuoinnin

Mikael Gabrielin video ei ylittänyt 400 000 katselukerran rajaa Youtubessa, mutta räppäri ottaa silti fanitatuoinnin Spotify-merkkipaalun innoittamana.

Mikael Gabriel // Kuva: Jenni Poikelus

Mikael Gabriel lupasi YleX Aamun haastattelussa 20. marraskuuta, että jos hänen uusi Älä herätä mua unesta -video kerää määräajassa 400 000 katselukertaa Youtubessa, fani saa suunnitella räppärille tatuoinnin. Maaginen raja ei ylittynyt muutamassa päivässä, eikä se ole ylittynyt vieläkään, sillä videota on katsottu Youtubessa tähän päivään mennessä reilut 151 000 kertaa.

Räppäri haluaa kuitenkin ottaa fanitatuoinnin sen vuoksi, että hän saavutti Älä herätä mua unesta -kappaleellaan toisenlaisen merkkipaalun. Biisi meni MG:n uralla ensimmäistä kertaa Spotify-listan ykköseksi.

- Se on mulle isompi meriitti kuin 400 000 katselukertaa Youtubessa. Tämä on tavallaan ensimmäinen suurempi pylväs mun uralla, Mikael Gabriel kommentoi YleX:lle.

Fanit voivat lähettää Gabrielille tatuointi-ideoita Instagramissa #teamMGlogo-tunnisteella 1. joulukuuta asti. Artisti valitsee ideoista parhaan ja tatuoi sen 2. joulukuuta.

- Se voi olla isompikin kuva, mutta siihen pitää liittyä Team MG. Voi siinä olla muutakin, mutta ei mielellään mun naamaa. Inspiraatiota voi hakea vaikka mun lyriikoista.