Hyppää pääsisältöön

Solonen Blockfesteistä: Odotan, että pääsen heittämään läpsyt Snoopin kanssa

Solonen & Kosola esiintyy jälleen Blockfesteillä. Solonen hehkuttaa elokuussa järjestettävää räppifestivaalia erittäin paljon, vaikka kaikki keikat eivät olekaan menneet siellä aivan käsikirjoituksen mukaan.

Solonen & Kosola

Solonen on joutunut kokemaan kovia Blockfest-lavalla. Räppäri on noussut estradille kerta toisensa jälkeen, vaikka keikkakunto ei ole ollut aina siitä parhaimmasta päästä.

- Mulla on ollut vähän huono tuuri Blockfesteillä, koska olen ollut kaksi tai kolme kertaa sairaana siellä. Eka keikka siellä mulla tuli kurkusta verta, koska mulla oli kurkkutulehdus. Halusin kuitenkin olla siellä, koska en ollut aiemmin ollut.

- Sitten mulla oli pari vuotta sen jälkeen vatsatauti keikalla. Jouduin käymään pois lavalta kaksi kertaa. Se oli kuitenkin hauskaa. Fanit sanoivat keikan jälkeen, että hienoa kun veditte sellaisen keikan, että olitte vuorotellen lavalla. Se meni hyvin läpi, Solonen kertoo YleX:lle.

Tänä vuonna räppäri odottaa tapaamista festivaalin pääesiintyjän Snoop Doggin kanssa.

- Heittelemme kollegojen kanssa yläfemmoja takahuoneessa ja kaikki tietysti odottavat, että pääsisivät heittämään läpsyt Snoop Doggin kanssa, Solonen sanoo.

Amerikkalaistähden lisäksi odotusarvoa lisäävät hieno tapahtumapaikka ja toimiva tarjoilu.

- Takahuoneessa on joka vuosi ollut tosi hyvät kokit paikalla ja palvelu on pelannut muutenkin. Se uusi festivaalialue on aivan huikea mesta. Siellä on vuodesta toiseen aivan loistavia artisteja ja hip hopia rakastava yleisö. Mulla on hyvä fiilis Blockfesteistä, Solonen kertoo.

Tee lyömätön vaikutus – voita pääsy Blockfestin backstagelle!

Lähteet: YleX