Hyppää pääsisältöön

Smoukahontas: Viime päivät ovat menneet aivan pilvessä

YleX tavoitti Smoukahontas-vloggaajana tunnetun Sara Forsbergin Los Angelesista. Viime päivät ovat menneet hänen mukaansa aivan pilvessä.

Smoukahontas YleX Aamussa

Pietarsaaresta kotoisin oleva Sara Forsberg eli Smoukahontaksena tunnettu vloggaaja on tehnyt suomalaisen populaarikulttuurin historiaa allekirjoittamalla levytyssopimuksen suoraan ison amerikkalaisen Capitol Records -levy-yhtiön kanssa. YleX Jatkot -ohjelmassa haastateltu Forsberg kuulostaa energiseltä puhelimessa, vastatessaan Los Angelesissa.

– Nämä viimeiset viikot ovat menneet aivan pilvessä. Ei kirjaimellisesti siis. Hauskaa on ollut, ulkona on mahtava keli ja odotan, että pääsisin pihalle juoksulenkille, Forsberg sanoo.

Historiallinen levytyssopimus allekirjoitettiin huhtikuussa. Tuore artisti on joutunut vaikenemaan saavutuksestaan parin kuukauden ajan. Nyt siitä voi puhua.

– Onhan se ollut rankkaa. Pari viikkoa sen kielivideon jälkeen porukka alkoi jo päivittelemään, että eipä ole kuulunut tuosta muijasta mitään. Minusta puhuttiin yhden hitin ihmeenä.

Tilanne tuntuu hänestä edelleen epätodelliselta.

Capitol Recordsin ovet nyt auki suomalaisartistille. Sen Los Angelesisssa sijaitseva rakennus kuuluu populaarimusiikin historiallisiin kohteisiin ja Forsberg kertoo aistivansa paikan erityisyyden.

– Se rakennus itsessään on sellainen maamerkki. En ole varmaan ikinä ollut niin jännittynyt, kun sinne mennessäni. Edelleen, kun sinne menee, niin sitä on vaikea selittää, miltä tuntuu.

Lue myös:

Smoukahontas-Saralle historiallinen jenkkilevysopimus: Yhtiön pomo vertaa Adeleen

Tutkija Smoukahontaksen menestyksestä: Avaimet ovat aitous ja itseironia

Kielinainen Smoukahontas ei noussut tyhjästä – katso vanha lauluvideo!

Kielinainen Smoukahontas hittivideon synnystä: Halusin välttää leveilyn

Lähteet: YleX Jatkot