Hyppää pääsisältöön

Sini Sabotage luopui tavaramerkistään – tältä uusi look näyttää

Idolsin live-lähetykset alkoivat torstaina 17. lokakuuta Espoon Barona Areenalla. Tuomaristossa katseita käänsi tyyliään muuttanut Sini Sabotage.

Sini Sabotage istuu Idolsin tuomaristossa // Kuva: MTV3

Idols-tuomaristoon naiskauneutta tuovan Sini Sabotagen tavaramerkiksi muodostunut juurikasvu on nyt poissa. Räppäri nähtiin live-lähetyksissä häikäisevän kauniina blondina.

- Tämä on hyvää vaihtelua. Ensinnäkin oli pakko värjätä, koska juurikasvu oli jo niin pitkällä ja sain vähän freesausta lookiin. Mulla on ollut se juurikasvu jo niin monta vuotta, Sabotage perustelee tyylimuutosta YleX:lle.

Tuomariston nuorin jäsen odotti ensimmäistä live-lähetystä jännittyneenä.

- Tosi hyvää kuuluu. On ollut tosi jännittävä päivä. Älyttömän hieno fiilis, koska live oli tosi makee, Sini intoilee.

Hän on tyytyväinen kilpailijoiden tasoon, mutta toivoo näkevänsä vielä isompia esityksiä.

- Taso oli hyvä, mutta ei välttämättä niin suuria repäisyjä tullut, mitä olisin toivonut. Koko taival on ollut yllätyksiä täynnä. Meillä on ihanan persoonallisia nuoria tyyppejä kisassa mukana. Odotan koko ajan parempia esityksiä, tosi kova luotto jo nyt, Sabotage sanoo.

Naisen pitkään ja hartaasti odotettu debyyttialbumi on lähes valmis. Ääniongelmista kärsinyt artisti pääsee pian palaamaan takasin keikkalavoille.

- Oma levy on vihdoinkin niin valmis, että olen tosi hyvillä mielillä. Se lähtee pian masteroitavaksi. Ääni on nyt kunnossa ja marraskuussa alkaa keikat. Sitten nähdään, miten se kestää, mutta mulla on kova luotto mun ääneen, Sabotage juttelee.

Katso uusi look kuvagalleriasta!

Lähteet: YleX