Hyppää pääsisältöön

Seuraa Latelan Bieber-auton valmistumista päivä päivältä kuvina: Se on valmis!

Latela-sarjan tähdet ovat tarttuneet huikeaan projektiin, jonka tuloksena syntyy erikoisauto Justin Bieberin Suomen keikkaa juhlistavaan Welcome to Finland Justin Bieber -tapahtumaan 26.4.

Piiperi on saapunut Kaisaniemeen.

Kysymyksessä on tietenkin Justin Bieberin keikan historiallisille etkoille suunniteltu YleX-lava-auto. Latelan porukka on painanut pitkää päivää jo jonkin aikaa. Projektin deadline on 26. huhtikuuta. Ylex.fi seuraa tiiviisti Bieber-pickupin, "Piiperin" valmistumista. Latelan Lauri Valkama ja Vesa Majuri raportoivat Piiperin valmistumista YleX:lle päivittäin. Kuvat projektin etenemisestä löytyvät artikkelin lopusta!

Perjantai 26.4.

Piiperi saapui aamupäivällä Kaisaniemeen ja täyttyi Bieber-fanien lahjoilla. Latelan poikien matka oli Helsinkiin Nokialta oli sujunut mukavasti.

- Härski tosin vähän valitteli, kun ei saanut kaljaa lipitellä heti aamusta, Miikka tosin huomauttaa.

- On se nyt vähän surkeeta lähtee kännikuskiksi Helsinkiin, Härski naureskelee.

Piiperi lähti johdattamaan fanikulkuetta Kaisaniemestä Hartwall Areenalle kello 15.

Torstai 25.4.

YleX Tavoittaa Lauri Huttusen farkkuostoksilta Nokian keskustassa. Hän sanoo, että tulevana yönä kukaan ei enää valvo Latelassa. Työ on tehty ja tulos on komea. Jotkut Late Huttunen: Piiperi ei valvota meitä tänä yönähuomista.

- Härskihän on ollut ihan ripulilla pari päivää ja se ei tiedä, miten päin se olisi. Miikka ottaa lunkisti ja on harmitellut, ettei voi juoda kaljaa, kun on pitänyt autoa rakentaa, Huttunen nauraa.

Keskiviikko 24.4.

Piiperin teippaukset näyttävät upeilta! Autoa koristaa myös Batman-logo. Pojat lähettivät myös kuvan upeistä poppivehkeistä, joita Kaisaniemessä luukutetaan täysillä.

Tiistai 23.4.

Tiistai-illalla Latelan pojat olivat saaneet lisävahvistusta tiimiinsä.

- Otettiin käyttöön meidän salainen ase, Camilla. Nimi on muutettu, Vesa Majuri naureskelee.

Tiistai-iltapäivällä Piiperi oli saamassa parhaillaan pellitystä.

- Täällä ollaan Tampereen Peltimestareilla tekemässä lavan pellitystä! Alkaa näyttää hyvältä, Latelasta raportoidaan.

Maanantai 22.4.

Piiperi alkaa kuvien perusteella näyttää jo melko valmiilta. Latelan pojat ovatkin tyytyväisiä työnsä etenemiseen.

- Perjantai lähestyy ja auto valmistuu, mutta tilanne on hallinnassa. Ainaki toistaiseksi, ellei isoja takapakkeja tule, Lauri Valkama raportoi.

Myös Piiperin penkkien verhoilu on valmistunut.

- Jakkaratkin saatiin verhoilusta, Valkama hymyilee.

Sunnuntai 21.4.

Iltamyöhäisellä vähän ennen keskiyötä Latelan pojilta tuli hienoja uutisia.

- Osa rokkikoneista jo kytketty ja ekat tyypit otettu musavehkeistä, Vesa Majuri fiilistelee.

Lauantai 20.4.

Piiperi oli lauantai-aamupäivällä saanut maalin pintaansa ja auton kasailu etenee hyvissä merkeissä.

Torstai 18.4.

Illan suussa vähän seitsemän jälkeen poikia alkoi ahkeroinnin lomassa huikoa. ilman hyvää ruokaa eivät työt edisty, kuten Latelan poppoon lähettämästä kuvasta voimme päätellä.

YleX Iltapäivän Ainon ja Mäkkärin vierailusta Latelan tallille pojat saivat muistoksi upeat YleX-kalsarit. Tuomas Harhala oli heti sovittamassa uusia pökiään ylleen.

- Tumppi testas uudet housunsa, näytti tykkäävän, Vesa Majuri virnuilee.

- Eka kierros hiomaväriä vedetty. Paljon on vielä kitattavaa pintaa. Kukkuluuruu, kohta lentää majoneesi.

Siinä Lauri Valkaman terveiset projektin seuraajille.

YleX Iltapäivän Aino ja Mäkkäri ovat menossa tallille tarkastamaan tilannetta. Latelasta tavoitettu Miikka Vesa Latela: Noin nelisen tonnia ollaan saatu törsättyä Piiperiinheille, että lava-auton kunnostamiseen on törsätty tähän mennessä nelisen tuhatta euroa.

Keskiviikko 17.4.

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä pojat painoivat vielä pajalla hommia vähän ennen kello kahta.

- Ekat osat ovat melkein valmiit maalattavaksi. Valkama sai ovet ja lavan hiontapohjaväriin, mutta vielä niissä on viimesteltävää. Miikalla taas on putki päällä, Vesa Majuri vitsailee kuvasta, jossa Miikalla kirjaimellisesti on putki päällään.

Tiistai 16.4.

Kaiken kiireen keskellä YleX kysäisi, miten tv-sarjassa esiintyminen on vaikuttanut miesten arkeen. Onhan se, sillä Latelan sinkkumiehille sataa treffikutsujasarjan sinkuille. Autopajan puolella sen sijaan toivotaan avustusta.

- Täällä painetaan vieläkin. Alkaa pikku hiljaa pää jumittamaan itse kullakin. Ps. Lähettäkää rahaa, budjetti menee nyt jo yli ja kaikkea kivaa on vielä ostamatta, Valkama vetoaa.

Maanantai 15.4.

Kello 14 Latelan pojat laittoivat YleX:lle kuvan, jossa Tuomas Harhala poseerasi liekki puserossaan - kerta Tasku syttyi tuleen Latelan tallilla - Bieber-auto ei vaarassasuinkaan ensimmäinen.

- Harhala syttyi taas palamaan ropatessaan Bieberin pakoputkea, Vesa Majuri raportoi.

Lauantai 13.4.

Latelan poppoo raportoi iltapäivällä YleX:lle paiskineen hommia vajaamiehityksessä.

- Viikonlopun riennot ovat vaatineet yhden miehen (Jorman) päivän työpanoksen ja kaverin varpajaiset voi verottaa huomista minun kohdalta. Tehtiin myös tuollainen hieno työlista. Alusta ja jarrut ovat valmiit ja tänää olisi tarkotus koittaa saada autoo käyntiin, Valkama kertoo.

Sunnuntaina pojat puuhailivat Piiperin puskurin parissa.

Perjantai 12.4.

Yötä päivää hommia paiskovasta Latelan tallista kerrotaan, ettei projektissa ole Tasku syttyi tuleen Latelan tallilla - Bieber-auto ei vaarassa.

- Joo siinä kävi sillä lailla, kun Miikan kanssa siinä touhuttiin, että tippui vähän hitsauskipinää housujen läppätaskuun. En mä sitä huomannut ja ajattelin, että vähän haisee palanut kangas. Sittenhän se syttyi koko tasku palamaan ja mä vedin äkkiä puukolla irti sen. Lähellä oli, ettei koko äijä ollut tulessa, Harhala naureskelee.

Torstai 11.4.

Lauri "Amerikan Late" Huttunen Latela: Ihmisten kannustus motivoi häärimään Bieber-auton kimpussa, että 3-4 tunnin unilla mennään tällä hetkellä.

- Pakko jaksaa tää pari viikkoa, mutta kaikkihan meistä täällä on yötä päivää. Viime yönä oli kolmen tunnin tauko, ettei täällä ollut ketään. On näitä ennenkin tehty, että tuttu fiilis tämä on. Tuskasta, paskasta, ärsyttää ja hommaa riittää. Tuntuu, että aika loppuu kesken, Huttunen sanoo YleX:lle.

Keskiviikko 10.4.

Latelasta tutut autovelhot Latela-tähdet rakentavat YleX:lle Justin Bieber -erikoisautonkenen tapahtumaan autoa ollaan väsäämässä, sillä sitä ei heille suoraan sanottu.

- Sanottiin vaan, että se on suuri julkkis. Sitten me mietittiin, kuka se voi olla ja katsottiin netistä päivämäärät. Auto oli jo haettu, kun me tajuttiin, että ei juma, me tehdään Justin Bieberille autoa, Lauri Huttunen sanoo.

- Kyllähän se yllättäen tuli. Siinä oli päivä aikaa miettiä. Nyt ollaan viikko tehty ja mielessä on käynyt, että mihin hemmettiin sitä tuli taas lähdettyä mukaan, Miikka Vesa lisää.

Lähteet: YleX