Hyppää pääsisältöön

Seksuaaliväkivaltaa vastustava järjestö suutahti Justin Timberlakelle

Seksuaalista väkivaltaa vastustava Take Back The Night -järjestö ei ilahtunut Justin Timberlaken samannimisestä kappaleesta ja suunnitteleekin oikeustoimia supertähteä vastaan.

Justin Timberlake

Supertähti Justin Timberlakea uhkaa oikeussyyte uuden sinkkunsa Take Back The Nightin nimen vuoksi. Kappaleen nimi on sama, kuin seksuaalista hyväksikäyttöä ja perheväkivaltaa vastustavan yhdysvaltalaisjärjestön.

Organisaation mukaan Timberlake ei ollut yhteydessä järjestöön nimenkäyttöön liittyen.

- Olemme kaikki todella järkyttyneitä, sillä normaalisti meiltä kysytään ensin, mikäli nimeämme halutaan käyttää, Take Back The Night -järjestön johtaja Katherine Koestner kertoi Radar Online -julkaisulle.

Kaikenlaista seksuaaliväkivaltaa vastustava Take Back The Night -järjestö suunnittelee Radar Onlinen mukaan oikeustoimia Timberlakea vastaan. Se ei myöskään pidä kappaleen sanoituksia järjestön arvojen mukaisina.

- Kappaleen sanoitukset ovat todella seksuaalisia eivätkä ne ole ollenkaan selvästi seksuaaliväkivaltaa vastaan. Esimerkiksi use me (=käytä minua), ei ole sellainen sanapari, jonka haluamme tulevan liitettäväksi organisaatioomme, Koestner korostaa.

Järjestön lakiosasto otti yhtyettä Timberlakeen, jonka edustaja vastasi artistin olleen tietämätön järjestön olemassaolosta biisiä kirjoittaessaan.

- En tiedä missä maassa hän oikein on ollut. Toivottavasti pystymme kuitenkin hoitamaan asian ystävällisissä merkeissä, Yhdysvalloissa paljon medianäkyvyyttä saaneen järjestön Koestner päättää.

Lähteet: Radar Online