Hyppää pääsisältöön

Satin Circus debyyttialbumistaan: Teimme yli sata biisiä

Poikabändi julkaisee odotetun esikoislevynsä perjantaina ystävänpäivänä. Pitkä prosessi sai äärimmäiset mittasuhteet yhtyeen kunnianhimon ansiosta.

Kuva: facebook.com/satincircus // Kuva: facebook.com/satincircus

Satin Circuksen debyyttilevy oli kuin neitsyyden menetys. Tämän viikon perjantaina albumi näkee päivänvalon virallisesti ja yhtye juhlii levynjulkaisukeikan muodossa.

- Biisien tekeminen vei eniten aikaa, koska haluttiin kappaleista niin hyviä kuin mahdollista. Tehtiin varmaan yli sata biisiä yhteensä, yhtyeen kosketinsoittaja Axel arvioi.

Satin Circus: Emme voineet ottaa vastaan meille tehtyjä biisejä. Bändin jäsenet tahtoivat hioa levyn kuntoon keskenään.

- Meillä oli valmiina aika monta levykokonaisuutta. Päätettiin tehdä aina parempia biisejä ja sitä mukaa huonommat tippuivat pois.

Vuonna 2010 perustettu poikabändi julkaisee levynsä kaikista maailman päivistä juuri ystävänpäivänä. Axel sanoo sen olleen puhdas sattuma.

- Meille ei oikein käynyt mikään muu päivä ja haluttiin saada helmikuussa levy ulos. Tämä oli pakko ajoittaa näin, mutta ei se haittaa mitään, muusikko naurahtaa.

Satin Circuksen Axelia voit kuulla lauantaina YleX Toiveissa noin kello 18:30 Elämäni biisit -ohjelmaosiossa ja lisäksi sunnuntaina Uuden musiikin ratsiassa kello 10-11!

Lähteet: Uuden musiikin ratsia