Hyppää pääsisältöön

Saksalainen ruokalehti hypettää suomalaista ravintolapäivää: Ei moitittavaa

Saksalainen ruokalehti Lecker kehuu ravintolapäivän maasta taivaisiin.

Ravintolapäivää kehutaan saksalaisjulkaisussa // Kuva: Yle / kuvakaappaus

Yle Uutiset kertoo saksalaisen ruokalehti Leckerin toimittaja Melanie Hölting-Eckertin seuranneen Helsingin ravintolapäivää. Hänen mukaansa tapahtuma on toteutettu erittäin onnistuneesti.

– Kaikkialla näkyy iloisia ihmisiä, jotka herkullisilla pikkujutuillaan tekevät ravintolapäivän sellaiseksi kuin se on: tapahtuma kaikille, jotka tykkäävät grillata, leipoa, tehdä ruokaa, ja tietysti syödä, Hölting-Eckert kertoo.

Erityistä kiitosta Hölting-Eckert antaa useiden ravintoloiden käytännöstä yhdistää tarjontaansa kansainvälisiä herkkuja ja suomalaisia perinneruokia.

Lue myös:

Ravintolapäivän perustaja: En ymmärrä miksi jälkiä ei siivota

Airbnb:n uusi aluevaltaus – Kaliforniassa Ravintolapäivä on pian joka päivä

Lähteet: Yle Uutiset