Hyppää pääsisältöön

Roope Salminen lyriikoistaan: Saattaa tappaa mun Tinder-geimin

Rytmibarometrissa Biisonit-uutuuskappaleensa esitellyt Roope Salminen pelkää sanoitustensa vaikuttavan hänen suosioon naisten keskuudessa.

Roope Salminen // Kuva: Teemu Saarinen

Tiistaina 2. syyskuuta Rytmibarometri-kappaleena kuultiin kotimaista musiikkia, kun Roope Salminen & Koirat -yhtyeen Roope ja Jon-Jon saapuivat YleX Jälki-istunnon Rytmibarometri-vieraiksi.

Ympäri Suomea mainetta niittänyt kahdeksanhenkinen covereita soittava hip hop -bändi on viimeinkin tehnyt omaa musiikkia. Yhtyeen ensimmäinen single on nimeltään Biisonit.

- Tämä saattaa tappaa mun Tinder-geimin, kun sanon heti kappaleen alussa, etten ole hyvä sängyssä, Salminen naureskelee.

Yhtyeen keulakuvat Roope ja Jon-Jon kertovat, että heidän keikkojensa jatkoille varataan kokonainen hotellihuone tai hytti.

- Jos meillä on monta huonetta, niin pyhitetään yksi huone bileille. Mitään kamaa ei kuitenkaan rikota. Ovet ovat avoimet. Tykkäämme tutustua jengiin keikan jälkeen, eikä se tarkoita vaan mimmejä.

Biisonit-kappaleen musiikkivideo julkaistaan perjantaina 5. syyskuuta. Videossa nähdään muun muassa Tavastia-pomo Juhani Merimaa.

Kuuntele haastattelu alta.

Lue myös: Bilebändi Roope Salminen & Koirat teki sen taas – koko keikkapalkkio mainosvideoon

Lähteet: YleX