Hyppää pääsisältöön

Robin matkustaa YleX:n Kumikiiturilla lauantaina – tsekkaa pysähdyspaikat!

Robin matkustaa YleX:n Kumikiiturilla Lahdesta Mikkelin kautta Kuopioon tänä lauantaina 12.10. Tsekkaa pysähdyspaikat ja tule tapaamaan Robinia ja YleX:ää!

Robin // Kuva: Iida Korhonen/ YleX

YleX:n ennennäkemätön Kumikiituri-sessio järjestetään tänä lauantaina 12.10., jolloin Robin esiintyy Kumikiituri-bussissa neljälle onnekkaalle fanilleen. Matka kulkee Lahdesta Mikkelin kautta Kuopioon, missä artisti esiintyy samana iltana Kuopio-hallissa. Jos et lukeudu Kumikiituriin päässeisiin faneihin tai heidän kavereihinsa, voit kuitenkin tulla moikkaamaan meitä paikan päälle!

Kumikiiturin pysähtymispaikat ja -ajat lauantaina 12.10.2013

Lähtö: Lahden linja-autoasema 9.00
Mikkeli, Kauppakeskus Stella 11.30
Kuopio-halli 16.30-17.00 (huom: sisällä hallissa, pääsy vain lipun ostaneille)

Pysähtymispaikoilla Robin jakaa nimmareita. Mikkelissä paikalle saapuvilla on myös mahdollisuus voittaa liput joulukuussa järjestettävälle Mikkelin keikalle. Ajat ovat noin-aikoja, joten kannattaa saapua hyvissä ajoin paikalle.

Kumikiiturissa Robinin mukana matkaavat myös YleX Viikonlopun Anne ja YleX:n yhteisömanageri Hanne. Anne raportoi matkan käänteistä YleX:n suoraan radiolähetykseen ja hänet tullaan myös näkemään Kuopio-hallin lavalla keikkaa isännöivän Jimi Constaninen kanssa.
Yhteisömanageri Hanne välittää Kumikiiturin tapahtumia hetki hetkeltä YleX:n nettisivuille, Facebookiin, Twitteriin ja Instagramiin.

Video Kumikiituri-sessiosta ja matkasta tullaan julkaisemaan YleX:n nettisivuille 1.11.2013.

Lisätiedot Kumikiituri-sessiot -tapahtumasivulta!

Lähteet: YleX