Hyppää pääsisältöön

RHCP menee kuumille kiville – heti kultaa

Red Hot Chili Peppersin tänään julkaistu uusi albumi I´m With You on ylittänyt kultalevyrajan Suomessa, myyden heti yli 11 000 kappaletta.

Red Hot Chili Peppers // Kuva: Carla Balzary

Kyseessä on yhtyeen ensimmäinen studiolevy viiden vuoden tauon jälkeen.

I´m With You on äänitetty East Westissa, Los Angelesissa ja Shangri-lassa Malibussa. Tuottajana on toiminut Rick Rubin, joka on myös tuottanut yhteen viisi edellistä menestysalbumia Stadium Arcadium (2006), By The Way (2002), Californication (1995), One Hot Minute (1995) ja Blood Sugar Sex Magik (1991).

Red Hot Chili Peppers on levynjulkaisukeikalla Kölnissä, Saksassa tiistaina 30. elokuuta. Keikka välitetään HD-tekniikalla samana iltana 900 elokuvateatteriin ympäri maailmaa. Suomessa konsertti esitetään klo 22.00 kaikilla Finnkinon 11 paikkakunnalla. Luvassa on ainutlaatuinen konsertti, jossa yhtye esittää ensimmäistä kertaa livenä uuden albuminsa kokonaisuudessaan sekä vanhoja hittejä.

Liput ovat nyt myynnissä Finnkinon verkkokaupassa.

RHCP on yksi rock-historian menestyneimmistä yhtyeistä. Bändin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa kappaletta ja se on voittanut kuusi Grammy-palkintoa.

Uuden musiikin ilta- ja aamuvuorossa on mahdollisuus voittaa liput leffateatterissa 30.8. näytettävälle Red Hot Chili Peppersin levyjulkkarikeikalle. Palkintona myös uusi "I'm With You" -albumi.