Hyppää pääsisältöön

Redrama uskoo: Eurooppa näki Kristan suudelman läpi

Redrama esitteli tänään 21. toukokuuta uuden Clouds-nimisen sinkkunsa YleX:ssä. UMK-tuomaristostakin tuttu räppäri kommentoi samalla viisuedustaja Krista Siegfridsin viikonloppuista vetoa.

YleX Aamun ensisoittovieraana Redrama // Kuva: Alma Hätönen

Uutta musaa ilmoille puskeva Redrama hehkuttaa Krista Siegfridsiä viisutappiosta huolimatta, mutta ymmärtää, miksi Eurooppa ei ollut aivan niin ding dong kuin Krista olisi halunnut.

- Krista teki mahtavan esityksen, vielä paremman kuin odotin. En näe mitään syytä, ettei hän olisi ollut oikea valinta viisuedustajaksi, UMK-tuomari ja räppäri Redrama kommentoi YleX Aamussa.

Muusikko arvelee, että esityksen lopussa nähty tyttöpusu oli äänestäjille liikaa.

- Halusin välttää jälkiviisastelua, mutta uskon, että se oli protestia. Se suudelma lopussa oli se syy, mitä protestoitiin, ei se suvaitsevaisuus-kampanja, mikä siinä oli mukana. Se nähtiin ehkä niin, että nyt yritetään saada pisteitä suudelmalla ja biisi ja esitys jäivät sen takia vähän sivuun, Redrama spekuloi.

Mies on kaiken kaikkiaan hyvin ylpeä ding dong -ilmiön luoneen Kristan saavutuksista.

- En ole koskaan nähnyt ketään suomalaista artistia, joka on ottanut median noin hyvin haltuun ja tehnyt noin hyvää promootiota. Nyt Krista tunnetaan koko Euroopassa ja levy on valmis. Uskon, että Kristalle seuraa vain ja ainoastaan hyvää tästä, Redrama päättää.

Lähteet: YleX Aamu