Hyppää pääsisältöön

Redrama nostaa UMK:n Idolsin ja TVOF:n edelle – haku käynnissä

Uuden musiikin kilpailussa etsitään jälleen Suomen euroviisuedustajaa vuodelle 2014. Viime kaudellakin tuomarina toiminut Redrama kertoi YleX:lle, miksi kilpailuun kannattaa ehdottomasti osallistua ja millaisia kappaleita hän toivoisi tuomarina kuulevansa kisassa.

YleX Aamun ensisoittovieraana Redrama // Kuva: Alma Hätönen

- Se oli todella kiva ja nasta kokemus viime kerralla. Meitä oli niin hyvä jengi ja meistä tuli hyviä frendejä! Lisäksi UMK:ssa on todella mielenkiintoista olla mukana ja saada mahdollisuus kuulla sellaista musiikkia, joka varmasti menisi muuten ohi.

Uuden musiikin kilpailun biisihaku on nyt käynnissä. Hakuaika päättyy 16. syyskuuta. Redrama kehottaa kaikkia jotka uskovat omaan biisiinsä osallistumaan kisaan.

- Kehotan kaikkia lähettämään sen yhden ylivoimaisesti parhaan biisin! Ei mitään jämäbiisejä, jotka jäi mahdollisesti edelliseltä levyltä pois. UMK:ssa on mahdollisuus saada sellaista näkyvyyttä ja kuuluvuutta, jota ei voi verrata The Voice Of Finlandiin tai Idolsiin! Ei siinä pyörää ole keksitty uudestaan, mutta UMK keskittyy biisiin sekä esitykseen. Lisäksi mahdollisuus päästä edustamaan Suomea Euroviisuissa on jo itsessään tärkeä syy osallistua kisaan.

Redraman mukaan UMK:sta on huomattavasti helpompaa saada esimerkiksi levydiili.

- Monet jotka päätyivät viime kaudella 12 parhaan joukkoon ovat saaneet sellaisia mahdollisuuksia, joita ei varmaan muuten olisi tullut.

Redrama toivoo kokeneiden artistien hakevan mukaan Uuden musiikin kilpailuun

Redrama toivoo kilpailuun mukaan artisteja, joilla on jo keikkakokemusta ja levytyssopimuksia. Miehen

- Yritän saada mahdollisimman paljon porukkaa mukaan, Redrama uhmaa.

Tee hittibiisi ja lähetä se Uuden Musiikin Kilpailuun!

Biisihaku on käynnissä NYT aina 16.9. asti!
Lisätiedot osoitteessa yle.fi/umk.

UMK on tuonut koko kansan tietoisuuteen mm. ilmiöt nimeltä Stig ja Krista Siegfrids. UMK on poikinut siihen osallistuneille artisteille runsaasti näkyvyyttä, radiosoittoa, keikka- ja/tai levytyssopimuksia. UMK-voittaja esiintyy Euroviisuissa yli 100 miljoonalle kuulijalle. Se tarjoaa artistille loistavan tilaisuuden breikata Suomen lisäksi myös kansainvälisillä markkinoilla.

UMK on avoin kaikille musiikintekijöille musiikkityylistä riippumatta. UMK:n biisihaku päättyy 16.9.2013.

Lisätiedot, säännöt ja ilmoittautumisen löydät osoitteesta yle.fi/umk

Lähteet: YleX