Nyt soi:

Biisilista netissä ohjelman jälkeen.

 

Alkuviikon kuumimmat uutuudet!

Jauuu! Illan uutuuskattaukseen kuuluu mm. Donkeyboy, TV On The Radio, Lordi, Black Veil Brides, Seinabo Sey, Tove Lo, Black Lizard sekä Skrillexin ja Diplon yhteisprojektilla Jack Ü (+ Kiesza)!

Viikon tehoksi valikoitui hämmentävän koukuttavasti rämisevä The Strokes -laulajan sooloprojektii, jonka matkassa trippailee helposti ulompiin sfääreihin!

Kommentoi Viikon tehoa täältä!

Redrama: Backstreet Boys kyllä ymmärtää asemansa

7.3.2014 klo 19:36 | Sofia Thurén | Lähde: YleX Himotuimmat | Kommentit (0)

Redrama uskoo, että Backstreet Boys -yhtyeen jäsenet alkavat ottaa etäisyyttä bändiinsä.

Backstreet Boys -yhyteen In A World Like This -kiertue saapuu Helsinkiin 7. maaliskuuta. Redrama on pestattu lämmittelemään keikkaa. Räppärin mukaan poikabändi ymmärtää, että iso osa yleisöstä suhtautuu bäkkäreihin humoristisella nostalgia-asenteella.

- Uskon, että he rupeavat pikkuhiljaa itsekin tajuamaan sen. Monet bäkkäreistä työstävät myös soolomusiikkia ja alkavat ottaa etäisyyttä Backstreet Boysiin. Onhan se ihan tervettäkin, Redrama toteaa YleX:lle.

Backstreet Boys -bändin AJ McLean laulaa Redraman Clouds-kappaleella ja miehet ovat työstäneet yhdessä myös soolomusiikkia McLeanille. Räppäri kehuu McLeania intohimoiseksi muusikoksi, joka säveltää jatkuvasti kappaleita omaksi ilokseen.

- Kyllä AJ:stä huomaa, että hän on elänyt aika erikoista elämää nuorena. Kaverilla on saattanut jäädä joku kehitysvaihe välistä, mutta niin on ehkä minullakin, joten tulemme hyvin juttuun, Redrama nauraa.

Backstreet Boys -bändin kulta-aikaan 1990-luvulla Redrama ei fanittanut yhtyettä – ainakaan julkisesti. Räppäri myöntää fiilistelleensä salaa bändin balladikappaleita.

- Luukutin yksin kotona esimerkiksi I Want it That Way -biisiä täysillä. Jos kavereita oli paikalla, bäkkäreitä piti tietysti haukkua, Redrama muistelee.

Redrama on haastattelussa YleX Himotuimmat -ohjelmassa lauantaina 8. maaliskuuta. Lähetyksessä selviää, miksi Redrama lähtee speedo-ostoksille. Katso alta räppärin himolupausvideo.Äänestä YleX Himotuimmat -listalla
ja kuuntele ohjelma lauantaisin 11–13.

Lue myös

Redrama lämmittelee Backstreet Boysia Helsingissä

Redrama neuvoo: Näin Yhdysvalloissa kannattaa puhua Suomesta

Asiasanat: YleX Himotuimmat
Henkilöt: AJ McLean

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä