Hyppää pääsisältöön

RAP SM 2014 -kilpailijat ovat selvillä

Vuoden 2014 RAP SM Freestyle Battle -kilpailut järjestetään perjantaina 31.10.2014 Helsingin Nosturissa ja kilpailijat ovat nyt selvillä.

Vuoden 2016 RAP SM Freestyle Battle -kilpailut järjestetään jälleen Nosturissa. // Kuva: Iida Korhonen

Kaikkiaan 34 freestyle rap -taitajaa astuu Nosturin lavalle, kun etsitään Suomen parasta freestyle-räppääjää. Mukana on useita aikaisempien vuosien konkareita ja uusia nousevia kykyjä. 

Tapahtuman erikoisvieraana nähdään yhdysvaltalainen K-Rino, komiikan ja ääniakrobatian soundinaattori Rudi Rok sekä kilpailumusiikin livenä soittava Don Monaco Combo. Tuomareina toimivat Flam, DJ Sir Jake ja Kube

RAP SM 2014 -tapahtuma on myös tapahtumajärjestäjän kunnianosoitus Suomen hip hop -kulttuurille.

- Tänä vuonna tuli meille 30 vuotta täyteen olemassaoloa, luomista ja tekemisen iloa hip hopin saralla. Kun aloitimme kesällä 1984 kaiken luomistyön nollapisteestä, niin pitkä on ollut matka Lepakosta Stadionille, mutta erittäin hyvillä mielin yhä katson ja kuuntelen hip hop -kulttuurin kasvamista, muuttumista ja sen vaikutusta Suomen musiikki-, tanssi- ja taidepiireihin., toteaa tapahtuman järjestäjä Pasi Palonen.

Lista kilpailijoista: 

10Shi (Kokkola), Adi (Joensuu), Alarik (Tampere), Art (Keskilohja), Breda P (Helsinki), Carlos (Espoo), Jiitsei (Järvenpää), Johnny Glueless (Klaukkala), Keijo Usum (Espoo), KiTT (Vantaa), KoomA (Salo), Kopokoo (Mikkeli), Krister (Forssa), Madnessman (Helsinki), Matsu (Turku), MC Rumilus (Helsinki), MC Toni (Espoo), Muuttuva Tekijä (Helsinki), NC (Jyväskylä), Niko Nova (Kuopio), Nortti (Järvenpää), Pramatik (Iisalmi), Pure (Joensuu), Puuttuva Lenkki (Helsinki), Rituaali (Helsinki), Roihu (Kälviä), Rämä (Porvoo), Samppa (Savonlinna), Sige (Joensuu), Syyte (Turku), ToniSami (Pori), Vale (Lappeenranta), Vanha Kettu (Helsinki) ja Vino Vasen (Turku).

Lähteet: RAP SM 2014 -kilpailijat ovat selvillä