Radiossa nyt

Nyt soi:

Ohjelman biisitietoja ei saatavilla.

 

Radiossa nyt

Yle Puheen ohjelmaa päivän päätteeksi

YleX:llä kuullaan Yle Puheen ohjelmia arki-iltaisin kello 22-23.

Lisätietoja Yle Puheen ohjelmista

Provinssirockin kattaus kasvaa – mukaan jenkkigaragea ja Suomen kovin livebändi

20.3.2012 klo 10:00, päivitetty 24.5.2012 klo 10:45 | Maria | Kommentit (0)

Provinssirockin ohjelmiston rocktarjonta vahvistuu Eagles of Death Metallin ja Michael Monroen voimin. Näiden lisäksi Törnävänsaarella nähdään keikat muun muassa virolaiselta Iirikseltä ja Pariisin Keväältä.

Eagles of Death Metal on kaikkea muuta paitsi death metallia soittava yhtye Kalifornian Palm Desertistä. Rockia, stoneria, bluesia, garagea ja jopa bluegrassia sekoittelevalla bändillä on omintakeinen asenne musiikkiin ja riemastuttava pilke silmäkulmassa.

Lisää ensiluokkaista rokkia Provinssiin tuo pitkän ja päätähuimaavan uran tehnyt suomalaisen ja kansainvälisen rock-kentän supertähti Michael Monroe. Viime vuonna Monroe kasvatti entisestään suurta suosiotaan ylistetyllä Sensory Overdrive -pitkäsoitollaan.

Viron vientiylpeys, taidokasta elektropoppia loihtiva Iiris liittyy Provinssin naisartistien laadukkaaseen joukkoon. Nuoren ja lahjakkaan artistin persoonallinen ääni ja kappaleiden leikkisyys lupailevat valovoimaista uraa ja hurmoksellisia keikkoja.

Kotimaista kattausta vahvistaa Provinssin vanha tuttu Puolustusvoimien Varusmiessoittokunta, jonka solistina toimii tänä vuonna Pete Parkkonen. Lisäksi pari vuotta sitten alkanut festivaali-vaihto jatkuu edelleen. Tänä vuonna Provinssirockissa, Ilosaaressa ja Qstockissa esiintyvät Kairon; IRSE! (Seinäjoki), Relentless (Joensuu) ja Hebosagil (Oulu). Luonnollisesti Provinssirockissa esiintyy myös festivaalin promokiertueen tähti ja helmikuussa kolmannen albuminsa Kaikki on satua julkaissut Pariisin Kevät.

Muita jo varmistuneita esiintyjiä on muun muassa Nightwish, M83, Example, Billy Talent, Slayer ja Mastodon.

Eivätkä julkistukset vielä tähän lopu! Tämän viikon torstaina on vielä tulossa toinenkin Provinssirockin iso julkistus.

Asiasanat: Provinssirock 2012

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä