Hyppää pääsisältöön

Poliisit pysäyttivät kuvauksiin kurvailleen Iina Kuustosen

Näyttelijä Iina Kuustonen ihastui autioon Hankoon Kesäkaverit-elokuvan kuvauksissa. Paikallisia poliiseja ihmetytti, miksi näyttelijä autoili kesäasukkaiden jättämään aavekaupunkiin.

Kesäkaverit-elokuva

Inari Niemen ohjaama Kesäkaverit-elokuva saa ensi-iltansa perjantaina 1. elokuuta. Komedia kertoo kolmen parikymppisen kaveruksen vauhdikkaasta kesästä Hangossa. Leffan päätähdelle Iina Kuustoselle kävi hassu sattuma, kun hän kurvaili kesäasukkaiden jättämään Hankoon viime kesänä.

- Kun ajoimme sinne, niin poliisit pysäyttivät ja kysyivät, miksi olemme menossa Hankoon tähän aikaan vuodesta, kun kaikki ihmiset ovat jo lähteneet. Selitin, että menemme kuvaamaan elokuvaa. Rakastin juuri sitä autiota kaupunkia ja lenkkeilin siellä paljon. Meillä oli aivan ihanaa. Teimme tietysti paljon töitä, joten ei jäänyt niin paljon aikaa pussikaljoitteluun kuin meidän hahmoilla oli leffassa, Kuustonen naurahtaa.

Kesäkaverit-elokuvassa Iina pääsi näyttelemään ensimmäistä kertaa siskonsa Minka Kuustosen kanssa. Se tuntui hänestä hyvin luontevalta.

- Olemme pienestä asti tehneet kaikenlaisia esityksiä yhdessä, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme ammattimielessä töitä yhdessä, emmekä omassa olohuoneessa pehmoleluille. Siitä oli kuvauksissa apua, että tunnemme toisemme niin hyvin, Kuustonen sanoo.

Katso elokuvan traileri alta.

Lähteet: YleX